سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات


طبق تحقیقات مایک ویدون استاد روان شناسی دانشگاه و همکاری بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا بیماری های روانی به طور مستقیم به عادات زندگی افراد بستگی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، محققان دانشگاه اکستر انگلیس می گویند عملکرد مغز و ساعت زیستی بدن در تعیین سلامت روحی و روانی افراد تاثیر گذار است. طبق تحقیقات این دانشگاه معلوم شده است که افرادی که شب زنده داری می کنند نسبت به دیگران بیشتر در معرض بیماری های روحی و روانی قرار می گیرند.

 

طبق تحقیقات مایک ویدون استاد روان شناسی دانشگاه و همکاری بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا بیماری های روانی به طور مستقیم به عادات زندگی افراد بستگی دارد. به گفته این محققان کسانی که عادت دارند زود بخواند و صبح زود از خواب بیدار شوند سلامت روانی بیشتری دارند.

 

دکتر ویدون می گوید البته هنوز زود است که بخواهیم به طور قطع ارتباط خواب را با بیماری های روانی مشخص کنیم ولی آمارها حاکی از این موضوع است که این دو رابطه تنگاتنگی دارند. وی گفت: مشاهدات نشان می دهد کسانی که شب ها دیر می خوابند آمار اکثر کسانی را تشکیل می دهند که افسردگی و دیگر اختلالات روحی روانی را دارند.

 

البته نتایج این پژوهش برخلاف فرضیه‌های پیشین، هیچ ارتباط محکمی را بین این موضوع و مشکلاتی مانند اضافه ‌وزن یا دیابت نشان نمی ‌دهند.

 

در تحقیق میدانی تیم دانشگاه اکستر 250 هزار داوطلب آمریکایی و 450 هزار داوطلب انگلیسی در طول چند سال  شرکت کردند. طی پرسش نامه هایی از شرکت کنندگان عادات خواب و ساعت های بیداری آنها سوال شده بود و بخشی از سوالات نیز به سابقه بیماری های روانی آنها مربوط بود.

 

آمارهای به دست آمده از این مطالعه رابطه مستقیم بین ساعت زیست منظم و عدم ابتلا به مشکلات روحی روانی به دست آمد.

 

منبع: مدیکال اکسپرس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی