سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

ضرورت بازآفرینی متون کهن به زبان امروزی

قصه‌گویی دریچه‌ای به سوی دنیای خلاقیت / ضرورت بازآفرینی متون کهن به زبان امروزی

نویسنده و قصه‌گوی برجسته ایرانی حوزه کودک و نوجوان گفت: قصه دریچه‌ای به سوی دنیای خلاقیت است، همچنین بازآفرینی متون کهن برای نسل امروز و به زبان و پیام امروزی امری ضروری است.

فرهاد حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: قصه دریچه‌ای به سوی دنیای خیال و خلاقیت است و نقشی اساسی در رشد و تربیت کودک ایفا می‌کند، چرا که قصه‌ها به کودکان کمک می‌کنند تا با مفاهیم مختلف آشنا شوند، ارزش‌های انسانی را درک کنند و مهارت‌های زندگی را بیاموزند.

وی افزود: قصه ابزاری قدرتمند برای تربیت کودکان است؛ قصه‌ها با به تصویر کشیدن دنیاهای جدید و شخصیت‌های مختلف، به کودکان کمک می‌کنند تا قوه تخیل و خلاقیت خود را پرورش دهند و با استفاده از کلمات و عبارات متنوع در قصه‌ها، دایره لغات کودکان افزایش می‌یابد.

نویسنده و قصه‌گوی برجسته حوزه کودک و نوجوان تصریح کرد: کودکان از طریق قصه می‌توانند احساسات خود و دیگران را درک کنند و برای زندگی در جامعه آماده شوند، از این‌رو قصه در مدیریت احساسات کودکان نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

وی گفت: ایجاد الگوهای رفتاری مناسب برای کودکان و انتخاب درست و غلط در پرتوی قصه‌ها حاصل می‌شود، به همین خاطر قصه‌گویی باید به صورت جذاب و خلاقانه صورت گیرد تا کودکان از آن لذت ببرند و به آن علاقه‌مند شوند.

حسن‌زاده افزود: دغدغه اولیه نویسندگان همیشه باید تألیف و خلق یک اثر خلاقانه باشد، اما نباید از بازآفرینی متون کهن هم غافل شد؛ ضرورت دارد متون کهن برای نسل امروز و به زبان و پیام امروزی بازآفرینی شود، چرا که ما دچار یک گسست فرهنگی شده‌ایم و اگر این گسست ترمیم نشود، باید شکست فرهنگی را تجربه کرد، ما ریشه‌هایی داریم که اگر آن را از یاد ببریم، خواسته یا ناخواسته درخت تنومند فرهنگی خشکیده می‌شود، بنابراین بازآفرینی و بازنویسی ضرورت دارد و سبب می‌شود بچه‌ها را با قصه‌ها، افسانه‌ها و مثل‌ها آشنا کنیم و این کار بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه قصه‌های پندآموز، قصه‌های تصویری و قصه‌های منظوم نمونه‌هایی از قصه‌های جذاب و آموزنده برای کودکان است، اظهار کرد: ضمن اینکه فناوری جهان امروز آن قدر قدرتمند است که همه‌چیز را می‌پوشاند و بر همه‌چیز مسلط می‌شود، در این شرایط اصالت‌ها ناپیدا می‌شود و این مسئله خیلی مهم است که به بچه‌ها بگوییم ما در گذشته چه داشته‌ایم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی