سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
درمان اضطراب خطرات قلبی را نیز کاهش می دهد

یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد مبتلا به بیماری قلبی اگر به مشکلات عاطفی و همچنین بیماری های جسمی خود رسیدگی کنند، می توانند سالم تر بمانند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که درمان اضطراب و افسردگی مراجعات اورژانس و بستری شدن در بیمارستان را در میان بیماران مبتلا به بیماری قلبی کاهش می‌دهد.

دکتر «فیلیپ بینکلی»، محقق ارشد و معاون اجرایی پزشکی داخلی در دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره گفت: «روان درمانی، داروهای کنترل کننده خلق و خو یا ترکیبی از این دو با کاهش ۷۵ درصدی بستری شدن در بیمارستان یا مراجعه به اورژانس همراه بود».

بینکلی در ادامه افزود: «اضطراب و افسردگی در افراد مبتلا به نارسایی قلبی شایع است و سلامت روان بر خطر ابتلاء به سایر مشکلات سلامتی تأثیر می‌گذارد.»

او گفت: «بیماری قلبی و اضطراب / افسردگی به گونه‌ای با هم تعامل دارند که هر کدام دیگری را ترویج می‌کنند.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۵۰۰ نفر را که به دلیل انسداد عروق یا نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، بررسی کردند. حدود ۹۲ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه قبل از بستری شدن در بیمارستان مبتلا به اضطراب و ۵۶ درصد مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده بودند.

حدود ۲۳ درصد از بیماران داروهای ضد افسردگی و روان درمانی، ۱۵ درصد به تنهایی روان درمانی، ۲۹ درصد به تنهایی داروهای ضد افسردگی و ۳۳ درصد هیچ درمانی برای سلامت روان دریافت نکردند.

این مطالعه نشان داد که ترکیب دارو و گفتار درمانی خطر بستری شدن در بیمارستان را ۶۸ تا ۷۵ درصد، خطر مراجعه به اورژانس را بین ۶۷ درصد تا ۷۴ درصد و خطر مرگ زودهنگام به هر دلیلی را ۶۵ درصد کاهش می‌دهد.

درمان به تنهایی خطر بستری شدن در بیمارستان را ۴۶٪ تا ۴۹٪ و مراجعه به اورژانس را ۴۸٪ تا ۵۳٪ کاهش می‌دهد، در حالی که داروها به تنهایی بستری شدن در بیمارستان را ۴۷٪ تا ۵۸٪ و مراجعه به اورژانس را ۴۱٪ تا ۴۹٪ کاهش می‌دهند.

به گفته بینکلی، اضطراب و افسردگی با فعال کردن سیستم عصبی جنگ یا گریز، باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می‌شود، که منجر به بیماری قلبی می‌شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی