سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
افسردگی کودکان

یک کارشناس ارشد روانشناسی با بیان اینکه ‌درمان کودکان افسرده به دلیل سن پایین با دشواری و پیچیدگی بیشتری نسبت به درمان بزرگسالان روبروست‌، ‌گفت: افسردگی در کودکان عارضه‌ای جدی است که جنبه وراثتی و اکتسابی دارد، اما قابل درمان است.

‌مرجان انصاری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا‌، در خصوص افسردگی کودکان عنوان کرد: واژه افسردگی عموما تداعی کننده تلاطم روحی در بزرگسالان است اما بر اساس تحقیق و تجربه، کودکان نیز در معرض افسردگی قرار می گیرند‌.

این پژوهشگر روانشناسی و امور اجتماعی افزود: نشانه های افسردگی در کودکان به طور عمومی با بزرگسالان مشابه است اما این علایم متاسفانه در اکثر اوقات به بحران بلوغ نسبت داده می شوند و در نتیجه درمان مناسبی برای کودک و نوجوان مبتلا در نظر گرفته نمی شود‌.

وی تصریح کرد: کودکان در زمان افسردگی دچار اندوه، گریه‌های متوالی، پرخاشگری، دردهای جسمی بی علت، کسالت، بی‌حوصلی،ربی نظمی در چرخه خواب، تغییرات وزن و اشتها و عدم تمرکز در امر اموزش و تحصیل می‌شوند‌.

موسس گروه سلامت روان والایش بیان کرد: در دهه ۸۰ حدود ۲ درصد از کودکان ایرانی مبتلا به افسردگی بودند که این رقم در حال حاضر به ۵ درصد افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل عقاید فرهنگی نادرست کودکان دختر بیشتر تحت فشار روحی و در نتیجه ابتلا به افسردگی هستند.

این کارشناس ارشد بالینی گفت: افسردگی در کودکان جنبه وراثتی و اکتسابی دارد، بدین صورت که برخی کودکان پیش زمینه وراثتی ابتلا به این بیماری را دارند‌.

وی افزود: از سوی دیگر بافت ارتباطی و عاطفی خانواده نقش تعیین کننده در نوع روحیه کودک دارد بدین صورت که والدین افسرده قادر به برقراری ارتباط گرم و پایدار با کودک خود نیستند، همچنین اختلافات و از هم گسیختگی زوجین کودک را دچار تشویش و اندوه عمیق می‌کند‌.

انصاری تصریح کرد: درمان کودکان افسرده به دلیل سن پایین با دشواری و پیچیدگی بیشتری نسبت به درمان بزرگسالان روبروست‌.

وی خاطرنشان کرد: " خانواده درمانی" و "دارو درمانی" اغلب در کنار هم پاسخ مناسبی برای بهبود حال بیمار است.

این پژوهشگر روانشناسی و امور اجتماعی عنوان کرد: نکته بسیار مهم در تربیت کودک ‌شاد و سالم این است که والدین هرگز و به هیچ عنوان با کودک خود درددل نکنند‌.

وی بیان کرد: کودکان قادر به درک و هضم مشکلات و دنیای بزرگسالان نیستند و این امر بواقع نوعی کودک آزاری محسوب می شود، زیرا انها نمی توانند در برابر تشویش و اضطراب از روح و روان خود دفاع کنند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی