سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
به گزارش ایرنا از روزنامه تلگراف، شیزوفرنی یک مشکل جدی و طولانی مدت سلامت روان است و علائم آن شامل توهمات و شنیدن صداها است که توهمات شنوایی کلامی نامیده می شود.
حدود 70 درصد از افراد مبتلا به شیزوفرنی از شنیدن این توهمات که می تواند دوستانه یا تهدیدکننده باشد، رنج می برند.
اکنون محققان دانشگاه 'کان' در فرانسه برای اولین بار موفق شده اند که بخشی از مغز را که منشا تولید این اصوات است، مشخص کنند و برای اولین بار آزمایش های بالینی در خصوص استفاده از پالس های مغناطیسی اعمال شده بر مغز را از طریق جمجمه انجام دادند.
این درمان که تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای مغز (TMS) خوانده می شود، بر سایر وضعیت های روانی موثر بوده است و گمان می رود که یک درمان احتمالی برای توهمات شنیداری باشد اما تاکنون هیچ آزمایش بالینی در این خصوص صورت نگرفته است.
محققان فرانسوی با آزمایش بالینی این درمان بر 26 بیمار مبتلا به شیزوفرنی متوجه شدند که بیش از یک سوم بیماران با این پالس های مغناطیسی درمان شدند و کاهش قابل توجهی را در توهمات شنیداری خود تجربه کردند.
'سونیا دولفوس' از دانشگاه کان و سرپرست این گروه تحقیقاتی که نتایج این مطالعه را در سی امین کنگره کالج نروسایکوفارماکولوژی اروپا در سال 2017 در پاریس ارائه کرد، گفت: شنیدن صداها یک نشانه آزاردهنده شیزوفرنی هم برای بیمار و هم برای نزدیکان بیمار است.
این محقق ادامه داد: به نظر می رسد اکنون می توانیم با اطمینان بگوییم که یک ناحیه خاص آناتومیک مغز با توهمات شنیداری کلامی در شیزوفرنی ارتباط دارد.
وی افزود: همچنین با استفاده از درمان TMS با فرکانس بالا نشان داده ایم که این درمان دستکم در برخی افراد مبتلا به شیزوفرنی یک تفاوت ایجاد می کند.
با این وجود این محقق اذعان داشت که هنوز برای اعلام این که این درمان بهترین شیوه درمانی برای بیماران مبتلا به شیزوفرنی در بلندمدت است، راه زیادی در پیش است.
علمی**2038**

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی