سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
درمان افسردگی از بروز حمله قلبی دوم پیشگیری می کند

ابتلا به افسردگی در بین افراد زنده مانده از حمله قلبی اتفاقی شایع است، اما نتایج تحقیق جدید نشان می دهد درمان افسردگی از بروز حمله قلبی دوم در این بیماران پیشگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مطالعه که شامل ۳۰۰ بیمار قلبی مبتلا به افسردگی بود نشان داد که درمان افسردگی با داروی ضدافسردگی escitalopram (Lexapro) ریسک حمله قلبی بعدی در طول ۸ سال بعد را به نصف کاهش می دهد.

بیماران تحت درمان با دارو با نرخ کمتر مرگ و میر روبرو بوده و کمتر نیاز به عمل آنژیوپلاستی، شیوه ای برای بازکردن عروق مسدوشده قلبی، دارند.

به گفته محققان، درمان افسردگی نه تنها منجر به بهبود کیفیت زندگی می شود، بلکه نتایج بالینی خوبی هم به همراه دارد.

در این مطالعه، محققان دانشگاه گوآنژو کره جنوبی بالغ بر ۱۱۰۰ بیمار قلبی مبتلا به افسردگی را مورد بررسی قرار دادند. تمامی بیماران مشکل «سندروم حاد عروق کرونر» را در مدت ۲ هفته قبل تجربه کرده بودند. این اصطلاح به حملات قلبی و آنژین ناپایدار (درد شدید قفسه سینه ناشی از انسداد جریان خون به قلب) اطلاق می شود.

بالغ بر ۴۰۰ تن از این بیماران دچار افسردگی خفیف یا شدید شده بودند. در نهایت ۳۰۰ تن از این افراد وارد آزمایش شده و به مدت شش ماه یا دارو escitalopram یا قرص های دارونما دریافت کردند.

در طول ۸ سال بعد، حدود نیمی از بیماران یا مُردند، یا دچار حمله قلبی مجدد شدند یا نیاز به آنژیوپلاستی داشتند.

اما محققان دریافتند این نرخ در بین بیماران دریافت کننده دارو ضدافسردگی کمتر بود؛ کمتر از ۴۱ درصد در مقابل ۵۴ درصد در بین بیماران دریافت کننده دارونما.

همچنین نرخ مرگ و میر در بین افراد دریافت کننده دارو ضدافسردگی کمتر بود؛ حدود ۲۱ درصد در مقابل ۲۴.۵ درصد در افراد دریافت کننده دارونما.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی