سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
علت بدخوابی و شب‌بیداری‌های طولانی‌مدت افراد در سال‌های اخیر را باید در یک وسیله محبوب در دنیا جست‌وجو کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس جدیدترین تحقیقات استفاده از تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی دارای صفحه نمایش به دلیل تابش نور آبی از سطح آنها می تواند باعث بی خوابی و بدخوابی در افراد شود و حتی سبب شود افراد نتوانند خواب عمیق در طول شب داشته باشند.

خواب در انسان دارای مراحل مختلف است، یکی از حالت ها موسوم به Rem یا حالت رویابینی است و مردمک چشم حتی در زیر پلک بسته حرکت می کند و خواب سبک است. حدود بیست دقیقه از خواب شبانه به خواب عمیق اختصاص دارد که باعث دفع مواد سمی از مغز و حفظ سلامت بدن و استراحت اندام ها می شود.

استفاده از تلفن همراه قبل از خواب باعث می شود مقدار زمان خواب عمیق در فرد کاهش چشمگیری پیدا کند که به واسطه آن، فرد روز بعد دچار خستگی، بی حوصلگی، کاهش تمرکز در کار و در دراز مدت ابتلا به انواع بیماری های مزمن از جمله افسردگی، چاقی، افزایش فشار خون، ابتلا به سرطان و بیماری های اعصاب و روان می شود.

کارشناسان به همین دلیل توصیه می کنند افراد در ساعت های انتهایی به زمان خواب خود از تلفن همراه، رایانه و یا تبلت استفاده نکنند زیرا باعث بد خوابی شبانه در آنها می شود.

به عنوان راه حل های جانبی برخی شرکت های بزرگ سازنده تلفن همراه و تبلت از جمله Apple دارای تنظیمات خاص برای فعالیت کاربران با دستگاه ها در شب هستند که نور صفحه نمایش را تنظیم و کم می کند. دارندگان سایرتلفن های همراه نیز می توانند نرم افزارهای مخصوص ویژه تنظیم نور صفحه نمایش در شب را بر روی دستگاه های خود فعال کنند و از مزایای آنها استفاده کنند.

در عین حال کار کردن با تلفن همراه و تبلت به دلیل پیچیدگی های کار با این وسایل نیازمند دقت و تمرکز مغز است که در نهایت باعث می شود احساس خواب‌آلودگی در فرد از بین برود و فرد دچار بی خوابی شبانه شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی