سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
محققان دانشگاه‌های هاروارد و ورمونت با استفاده از هوش مصنوعی و تصاویر پست شده در شبکه‌های اجتماعی موفق به تشخیص علایم افسردگی در مراحل اولیه شدند.
به گزارش ایرنا از ساینس دیلی، در این مطالعه محققان با بررسی 43 هزار و 950 تصویر پست شده توسط 166 داوطلب در شبکه‌های اجتماعی و بررسی سابقه بهداشت روانی این افراد دریافتند حدود نیمی از این داوطلبان در سه سال گذشته سابقه افسردگی داشتند.
تصاویر پست‌شده توسط این افراد از نظر روشنایی، نور و رنگ بررسی شد. نتایج نشان داد افراد افسرده بیشتر تمایل دارند تصاویر تیره، خاکستری و کم نور به اشتراک بگذارند. فیلتر مورد علاقه این افراد Inkwell است که تصاویر را سیاه و سفید می‌کند؛ در حالی که داوطلبان غیر افسرده، بیشتر از فیلتر Valencia استفاده می‌کنند که عکس‌ها را گرم‌تر می‌کند. چهره‌های موجود در تصاویر نیز سرنخ‌های ارزشمندی را برای درک حالات روحی دراختیار می گذارد.
این مطالعه نشان می‌دهد تعداد چهره‌های موجود در تصاویر پست شده توسط افراد افسرده بسیار کمتر است که می‌تواند نشانه تعاملات اجتماعی کمتر این افراد باشد، از طرفی خویش‌اندازهای غمگین نیز در پست‌های این افراد زیاد دیده می‌شود.
محققان معتقدند با توجه به افزایش تعاملات اجتماعی در اینترنت، شناسایی زودهنگام علایم بیماری‌های روحی با استفاده از الگوریتم‌های خاص امکان‌پذیر است و از این طریق می‌توان بسیاری از اختلالات روحی را خیلی زود تشخیص داد. سیستم طراحی شده توسط محققان دانشگاه هاروارد حدود 70 درصد از سرنخ‌ها مرتبط با افسردگی را شناسایی می‌کند که در تشخیص زودهنگام افسردگی بسیار موثر است.
محققان امیدوارند برنامه‌هایی را توسعه دهند که با استفاده از تلفن هوشمند و تعاملات کاربر در شبکه های اجتماعی، حالات روحی را به طور مداوم نظارت کند و قادر به تشخیص اختلالات روحی در مراحل اولیه باشد.
علمی (6) ** 9259**1440
مترجم: سپیده کاشانی** انتشار: گلشن

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی