سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

 
استرس روانی و جسمی تاثیر مستقیم بر تولید شیر سینه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، استرس یکی از دلایل منتهی به افزایش بیماری های سبک زندگی در افراد است. در مورد زنان شیرده، استرس نه تنها برای مادر بد است بلکه برای نوزادش هم مضر است.

شیر مادر برای رشد مناسب نوزاد ضروری است. شیر مادر شامل تمام مواد مغذی ای است که برای رشد کودک مورد نیاز است و حاوی آنتی بادی های برای محافظت از کودک تا زمانی که سیستم ایمنی بدن آنها به اندازه کافی بالغ شود، است.

تحت فشاربودن ناشی از استرس اثر منفی بر سلامت یک تازه مادر دارد چراکه می تواند سبب کاهش شیر مادر و حتی تاخیر در تولید آن شود.

به گفته محققان، تولید شیر مادر ۲-۳ روز پس از تولد نوزاد شروع می شود. اما بررسی ها نشان می دهد ممکن است مساله شیر مادر به یک بحران در خانواده تبدیل شود و استرس و اضطراب را برای تازه مادران ایجاد کند.

استرس و اضطراب می تواند منجر به کاهش تولید شیرمادر شود و این مساله تاثیر نامطلوبی بر سلامت نوزاد خواهد داشت.  معمولا سبک زندگی امروزی مردم پر از استرس و اضطراب است و به سختی می توان زمان مناسب را برای استراحت مطلوب به دست آورد. حاملگی و زایمان و مسئولیت نوزاد در کنار فعالیت های بیش از حد روزانه و مدیریت زندگی داخلی خانه و غیره، کار را برای مادران سخت می کند و اضطراب آن ها را افزایش می دهد. این اضطراب بر میزان و کیفیت شیر مادر اثر می گذارد.

به گفته محققان، در ۶ ماه اولیه زندگی نوزاد، مادر باید بیشترین مراقبت و توجه را به نوزاد خود داشته باشد. در این دوره نوزاد  هر ۲ تا ۳ ساعت نیاز به شیر دارد و در واقع این پیوند فیزیکی بین مادر و فرزند باعث افزایش شیر مادر می شود.

همچنین این ارتباط مستقیم یک محرک مثبت در ترشح بیشتر هورمون های مادر محسوب می شود. هر چه مادر زمان بیشتری را با کودک خود صرف کند میزان تولید شیرش بیشتر می شود. از شش ماهگی به بعد مادر می تواند غذاهای دیگر را کم کم به رژیم غذایی نوزادش اضافه کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی