سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
یک روانشناس گفت:رانندگان حین رانندگی در انتخاب موسیقی دقت کنند زیرا بسیاری از تصادفات جاده ای ضمن گوش کردن به موسیقی رخ می دهند.
نسرین طهرانی روانشناس و رئیس مرکز تحقیقات سلامت خانواده  در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: اینکه چه نوع موسیقی را در چه شرایطی گوش کنیم بسیار مهم و تاثیرگذار است.زیرا شنیدن موسیقی نامناسب می تواند عواقب جبران ناپذیری را به همراه آورد.

این روانشناس اظهار کرد: انواع موسیقی را می توان در سه دسته کلی تقسیم بندی کرد.

1- فعال کننده(بدنی ساز): باعث تحریک مخاطب شده و فرد را به جنبش و حرکت
وا‌‌‌‌‌‌‌ می دارد.

2-خلق ساز: سبب ایجاد خلق مثبت و شادی آور یا منفی و غم انگیز شده.همچنین می تواند یادآور خاطرات منفی گذشته بوده.

3-شناختی: موسیقی های با کلام در این دسته قرار می گیرند.

وی افزود: زمانی که فردی غمگین یا افسرده است برای انتخاب موسیقی مناسب ابتدا باید هدف از شنیدن آن را مشخص کند.گاهی اوقات شنیدن یک موسیقی خلق ساز با خلق پایین و منفی موجب تخلیه هیجانات و احساسات منفی وی شده و سبب گریه می شود.

طهرانی توصیه کرد: شنیدن موسیقی های آرام بخش همراه با تکنیک‌های آرامسازی در رسیدن به آرامش نقش ویژه ای داشته سپس موسیقی های خلق ساز با ایجاد خلق مثبت و بالا کمک کننده بوده و در آخر موسیقی بدنی ساز فرد را به تکاپو وادار می کند.

وی عنوان کرد: ناراحتی نیز دلایل شناختی گسترده ای دارد.در بعضی مواقع همان موضوعی که سبب خوشحالی شده دارای بعد منفی و ناراحت کننده ، نیز است که موجب احساس دوگانگی می شود،در این صورت گوش دادن به موسیقی آرام ساز تاثیر به سزایی دارد.

این روانشناس گفت:رانندگان حین رانندگی در انتخاب موسیقی دقت کنند زیرا بسیاری از تصادفات جاده ای ضمن گوش کردن به موسیقی  رخ می دهند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی