سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

1464587593877_4.jpgاسکیزوفرنی یک بیماری روانی اسرارآمیز است که درمان کاملی ندارد و اکنون محققان چینی و انگلیسی توانسته‌اند سرنخی پیدا کنند که می‌تواند در درک بهتر آن کمک کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس‌دیلی، محققان با بررسی اسکن‌های ام‌.آر.آی دریافتند اگرچه حجم بافت مغز مبتلایان به اسکیزوفرنی به شدت کاهش می‌یافت، اما در بخش‌های خاصی از ماده مغز آنها افزایش ظریفی مشاهده شد.

این تحقیق به بررسی مغز 98 بیمار اسکیزوفرنی و 83 فرد غیر بیمار پرداخت و از تکنیک تحلیل کوواریانس برای ثبت میزان بافت مغزی استفاده کرد.

به گفته محققان، با وجود شدت آسیب بافتی، مغز مبتلایان به اسکیزوفرنی بطور مستمر برای سازماندهی مجدد خود تلاش می‌کرد تا شاید خود را از بیماری نجات داده یا آسیب را محدود کند.

مغز این بیماران اغلب حاوی ماده خاکستری به شدت کاهش‌یافته‌ای است که بیشتر سلول‌های عصبی مغز در آن قرار دارد. اما این تحقیق نشان داد که این فرآیند هرچند با سرعت بسیار کم، اما برگشت‌پذیر است.

مغز ممکن است بتواند برخی آثار اسکیزوفرنی را خود از بین ببرد و این امر می‌تواند به پاسخ‌های بیشتری در مبارزه علیه بیماری، برای مثال درمان‌هایی که از مغز استفاده می‌کنند، منجر شود.

درمان‌های کنونی برای این بیماری شامل ترکیبی از داروها و درمان‌های ضدجنون بوده و علت آن هنوز ناشناخته است. بیشتر این درمانها به کاهش علایم و مدیریت آنها کمک می‌کنند اما نمی‌توانند بیماری را معکوس کنند.

با این حال، اکتشافات جدید در این حوزه می‌تواند امید را برای مبتلایان به این بیماری اسرارآمیز یا نزدیکان آن‌ها به ارمغان بیاورد.

جزئیات این تحقیق در مجله Psychology Medicine منتشر شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی