سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
فاطمه سادات زاهدی
مادری کردن برای همسر ممنوع!
به گزارش میگنا، وقتی زندگی مشترک خود را شروع می کنید، عشق تمام وجودتان را فرا گرفته است. می خواهید هر چه همسرتان نیاز دارید برآورده کنید و با تمام وجود از بودن کنار همسرتان لذت می بری. اما زمانی به خود می آیید که می بینید مادر همسرت شده ای. شوهرت می خواهد همه مسئولیت هایش را شما انجام دهید، زیرا او می داند که شما همه جوره او را تحت پوشش قرار می دهید. اما قطعاً شما نمی خواهد برای همسرتان مادری کنید و مرد زندگیتان پسرتان باشد. برخی از باورهایی که درباره ویژگی های یک زن خوب که منجر به مادری برای همسر می‌شود را در ادامه به آن اشاره می‌کنیم .

زن خوب صرفاً یک مادر خوب نیست
همه چیز از فکر شما آغاز می‌شود. اگر تصور شما از زن ایده آل کسی است که از همه کس و همه چیز مراقبت می‌کند، یعنی شما همه دنیا را فرزند خود می‌بینید. اگر گمان می‌کنید دیگران برای انجام کارها یا سختی کشیدن توانایی ندارند و در عوض شما می‌توانید آن کارها را انجام دهید یا شرایط سخت را تحمل کنید، دارید خودتان را قربانی این ذهنیت غلط می‌کنید.


مثل یک قاضی دوباره رفتارتان را قضاوت کنید
چند روزی را به دقت به کارها و رفتارهایتان دقت کنید و رفتارهای مادرانه را بازشناسی کنید؛ ببینید کدام یک از این رفتارها از شما انرژی و توان بیشتری می‌گیرد، دو یا سه تا از آنها را انتخاب کنید و به خودتان قول دهید که تکرارشان نکنید.
یادتان باشد به محض اینکه این تصمیم را می‌گیرید اطرافیان بیش از پیش توقع انجام همان کارها را از شما خواهند داشت، صبور باشید و بر وسوسه ی مادری کردن لااقل در همین دو سه مورد غلبه کنید.


به همسرتان اعتماد کنید
وقتی شما برای مدتی طولانی همه چیز را کنترل کرده اید، اولین چیزی که به همسرتان تحمیل شده، حس ناتوانی و بی عرضگی است ! بعضی از کارهایی را که قبلاً خودتان انجام می‌داده اید به او بسپارید، مراقب باشید که وقتی یک مسئولیت را به او دادید مثل مادرها نپرسید " می‌تونی انجامش بدی؟ اگه سخته خودم برم دنبالش؛ مراقب باش فلان چیزش رو فراموش نکنی ها!" این همان مادری به سبک جدید است. به او اعتماد کنید و به خودتان یاداوری کنید که او مرد زندگی شماست.


به فعالیت های مورد علاقه تان بپردازید
وقتی سرویس دادن های ناتمام شما جمع می‌شود ، شما می‌مانید و کلی وقت اضافه . حالا وقت آن می‌رسد که کمی به خودتان برسید. اگر قبلاً از راه خدمت رسانی به دیگران مورد توجه قرار می‌گرفتید، بد نیست حالا یک کلاس جدید را تجربه کنید. به باشگاه بروید و ورزش کنید، کتاب بخوانید ( به خصوص کتاب هایی که شما را در همین زمینه راهنمایی می‌کند )؛ وقتی خودتان را دوست داشته باشید و از توجه کردن به خودتان لذت ببرید، توجه کردن به دیگران مثل قبل مهم نخواهد بود .

مقاومت کردن دیگران شما را خسته نکند
طبیعی است که همسرتان در مقابل تغییرات شما کمی جبهه بگیرد یا قبول مسئولیت و تغییر رفتارتان برایش سخت باشد، بالاخره مادری کردن مزایایی هم برای مردان دارد، پس احتمال این که مدتی با لباس های نامرتب سرکار برود یا این که قرارهایش را فراموش کند، وجود دارد ، اما بعد از مدتی یاد می‌گیرد شما را به چشم همسرش ببیند نه مادرش.


فاطمه سادات زاهدی -کارشناس ارشد مشاوره

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی