سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
حمایت روانی، نسخه شفابخش بیماران سرطانی

یک روانشناس شخصیت با تاکید بر اهمیت حمایت‌های روانی خانواده و جامعه از بیماران مبتلا به سرطان گفت: احساس اثرگذاری و مشارکت مبتلایان به سرطان در هر یک از عرصه‌های اجتماعی نقش موثری در ارتقاء سلامت روان آنها ایفا می‌کند.

عطاءالله محمدی در گفت وگو با ایرنا در خصوص حمایت های روحی - روانی و اجتماعی بیماران مبتلا به سرطان، افزود: نخستین حق اساسی بیمار مبتلا به سرطان آگاهی از بیماری و شناخت این آسیب است.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر آگاهی از بیماری به دلیل شناخت روش درمان و اثرات جانبی، عوارض دارو، روش نوین زندگی مطابق با این بیماری به منظور ارتقاء بهبود وضعیت برای این بیماران ضروری است.

محمدی با تاکید بر اهمیت حمایت‌های روان شناختی از این بیماران گفت: یکی از مهمترین شاخص ها در رابطه با بیماران مبتلا به سرطان تامین احساس امنیت و آرامش در آنها است.

وی تصریح کرد: تامین این احساس آرامش با تامین خدمات اجتماعی، بهداشتی و درمانی محقق می شود؛ اکنون با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم، دسترسی به دارو با دشواری روبرو است و این امر امنیت روان بیماران را تحت تاثیر قرار می دهد. به همین دلیل مدیریت توزیع دارو و سهولت دسترسی در این خصوص بسیار حائز اهمیت است.

این روانشناس شخصیت گفت: بیماری برخی مبتلایان به سرطان قابل درمان و طول زندگی برخی دیگر با درمان به موقع افزایش می‌یابد و هر یک از این بیماران حمایتهای روانی متعددی را می طلبند.

محمدی گفت: بیماران گروه دوم نباید احساس کنند؛ اضافی محسوب می شوند و در کوتاه مدت از دست می روند. پایه و اساس زندگی مبتنی بر مرگ نیست و این مهم باید به آنها آموزش داده شود. گفت وگو با این بیماران در خصوص مرگ و میر نیز روح و روان آنها را تخریب می کند.

وی در مورد حمایت های روحی و روانی خانواده بیماران سرطانی گفت: بیماران مبتلا به سرطان باید در هر یک از اقدامات اجتماعی (در صورت مشورت با پزشک معالج) حضور و مشارکت داشته باشند و از فعالیت های روزمره از جمله تهیه مایحتاج زندگی محروم نشوند.

محمدی افزود: این بیماران باید تاثیرگذاری در جامعه را احساس کنند؛ به سبب بیماری در خانواده و اجتماع مستثنی نشوند. تزریق این احساس به عهده خانواده است و بی شک برخورد متعارف و عادی آنها در این رابطه نقش موثری ایفا می کند.

به گزارش ایرنا، از هر ۱۰۰ هزار نفر زن و مرد در کشور ایران ۱۵۷ تا ۱۳۰ نفر به سرطان مبتلا می‌شوند و این در حالی است که به طور متوسط از هر ۱۰۰ هزار نفر بیش از ۲۰۰ نفر در جهان این بیماری را تجربه می کنند.

۱۵ بهمن ماه (۴ فوریه) نیز که تحت عنوان روز جهانی سرطان نام گذاری شده است؛ به منظور افزایش آگاهی از این بیماری و تشویق جهت پیشگیری و درمان و با هدف کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری است.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی