سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
تحصیلات بالاتر و مهارت های زبانی از زوال عقل پیشگیری می کند

تحقیقات جدید نشان داده است داشتن تحصیلات عالی و مهارت های زبانی پیشرفته، از تبدیل زوال شناختی خفیف به زوال عقل پیشگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساینس دیلی، «سوزان تیاس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واترلو کانادا، می‌گوید: «داشتن ذخیره شناختی بالا بر اساس تحصیلات، نمرات تحصیلی بالا و مهارت‌های نوشتاری زبان، ممکن است پیش‌بینی کند که سال‌ها پس از تشخیص اختلال شناختی خفیف، چه اتفاقی می‌افتد. ما دریافتیم که میزان بالاتر تحصیلات احتمال بازگشت اختلال شناختی خفیف به جای پیشرفت به سمت زوال عقل، را بیش از دو برابر می‌کند.»

افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف نشانه‌هایی از زوال شناختی را دارند، اما به اندازه‌ای نیست که آنها را از انجام کارهای معمولی روزانه باز دارد. آنها در معرض خطر بالاتر پیشرفت به سمت زوال شناختی شدیدتر که زوال عقل نامیده می‌شود، قرار دارند.

این مطالعه همچنین نشان داد که مهارت‌های زبانی، چه در نمرات بالای انگلیسی در مدرسه و چه در نوشتار قوی که از نظر گرامری پیچیده و پر از ایده باشد، نیز نقش حفاظتی دارد.

محققان دریافتند که تقریباً یک سوم از ۴۷۲ زن مبتلا به اختلال شناختی خفیف حداقل یک بار در طول هشت سال و نیم پس از تشخیص، به حالت شناختی طبیعی بازگشتند و بیش از ۸۰ درصد از آنها هرگز به زوال عقل مبتلا نشدند.

تیاس گفت: «ما نمی‌توانیم در مورد سن و ژنتیک کار زیادی انجام دهیم، بنابراین مایه دلگرمی است که یافته‌های ما نشان می‌دهد که راه‌های دیگری برای کاهش خطر زوال عقل وجود دارد، مانند ایجاد ذخیره شناختی از طریق آموزش و مهارت‌های زبانی در اوایل زندگی.»

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی