سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
 

تحقیقات جدید در دانشگاه‌ کپنهاگ دانمارک نشان می‌دهد عفونت‌ها می‌توانند بر توانایی شناختی و بهره هوشی افراد اثر بگذارند.

 

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، مشکلات یک بیمار لزوما با درمان عفونت وی تمام نمی‌شود و عفونت‌ها می‌توانند بر بهره هوشی او اثر بگذارند.

 

در این مطالعه 190 هزار دانمارکی متولد بین سال‌های 1974 و 1994 حضور داشتند و بهره هوشی این افراد بین سال‌های 2006 و 2012 ارزیابی شد.

35 درصد این افراد، پیش از تجربه‌کردن آزمون‌های بهره هوشی، به دلیل عفونت در بیمارستان بستری شده بودند.

 

یافته‌های جدید، ارتباط بین بستری‌شدن به دلیل عفونت و نمره بهره هوشی 1.76 نمره پایین‌تر از حد متوسط را نشان می‌دهد. افرادی هم که پنج بار یا بیشتر به دلیل عفونت بستری شده بودند، بهره هوشی‌شان، 9.44 نمره پایین‌تر از حد متوسط بود.

 

عفونت‌های موجود در مغز، بیشترین اثر را بر روی توانایی شناختی داشتند، اما بسیاری از عفونت‌های دیگر که نیاز به بستری‌شدن داشتند نیز می‌توانند منجر به نقص توانایی شناختی شوند.

 

همچنین به نظر می‌رسد خود سیستم ایمنی می‌تواند چنان بر مغز اثر بگذارد که بهره هوشی فرد چندین سال‌ پس از درمان عفونت دچار نقص شود.

 

دانشمندان پیش‌تر دریافته‌ بودند عفونت‌ها می‌توانند در ابتلا به افسردگی و اسکیزوفرنی تاثیر داشته باشند؛ همچنین این شرایط بر روی توانایی شناختی بیمارانی که از زوال عقل رنج می‌برند نیز اثر می‌گذارد.

 

مطالعه جدید در دانمارک، بزرگ‌ترین پژوهشی است که نشان می‌دهد عفونت‌ها می‌توانند بر مغز و توانایی شناختی در افراد سالم نیز اثر بگذارند.

 

دانشمندان امیدوارند آگاهی بیشتر از این ارتباط به پیشگیری از نقص سلامت ذهنی افراد و ارتقای درمان‌های آتی کمک کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی