سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

طب سنتی

 

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, محسن ناصری در این‌باره اظهار داشت: حکمای طب سنتی بر این باورند که مزاج‌ها بی‌نهایت است و مزاج هیچ فردی مشابه دیگری نیست همانطور که سرانگشتان همه با هم نفاوت دارد.

انسان تا خصوصیات مزاجی خود را نشناسد نمی‌تواند برای زندگی خود برنامه ریزی صحیح داشته باشد؛ سلامتی متکی به این است که افراد مزاج خود را بشناسند.

شناخت افراد سوداوی مزاج

-مزاج افراد سوداوی مزاج سرد و خشک است. چهره این افراد تیره و پوستشان خشک و بی‌طراوت است، "سیاهی خون و غلظت آن" از علائم دیگر آنان است.

-زیادی فکر و خیال, نگرانی نسبت به مسائلی که در اطرافشان می‌گذرد و دیدن خواب‌های آشفته و تیره و تار از دیگر مشکلات این افراد است.

-به علت سرعت فکر, بیشتر این افراد شاعر یا هنرمند هستند.

-در صورتی که روش زندگی و تغذیه افراد تصحیح نشود دچار مشکلات روحی و روانی جدی می‌شوند؛ افسردگی, گوشه گیری, کم جوشیدن با دیگران در بین افراد سوداوی مزاج بیشتر است.

-سوزش سرمعده, و زیر جناغ, گرفتگی عضلات پشت ساق پا, گرفتگی در ناحیه گلو به طوری که دائما احساس می‌کنند حلقه‌ای از داخل گلویشان را گرفته است بیشتر در این افراد رخ می‌دهد.

-اشتهای کاذب, خرده خواری, پرمویی, بروز لکه‌های تیره در پوست در این افراد شایع است.

-این افراد در فصل بهار از وضعیت متعادل‌تری برخوردار هستند ولی در پاییز شدت بیماری‌هایشان بیشتر می‌شوند.

نکته: گاهی اوقات در بدن فرد با هر مزاج دیگر مانند بلغمی، دموی، صفراوی و سوداوی خلط سودا غلبه پیدا می‌شود و با اینکه فرد بلغمی مزاج یا هر نوع مزاج دیگر است علائم غلبه سودا مانند افسردگی و ... در آنها بروز پیدا می‌کند و غلبه آن خلط در بدن، بیماری ایجاد می‌کند که ما به آن مزاج عارضی مرضی می‌گوییم. یعنی فرد دارای مزاج غیر سوداست ولی دچار بیماری‌های سوداوی شده است یعنی این فرد دچار غلبه سودا شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی