سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

مغز

بر اساس تحقیقات یک پروفسور عصب‌شناس و روانشانس دانشگاه ایرلند استرس همیشه بد نیست و کمی استرس برای هر شخص لازم است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛همه ما «استرس» را برای بدنمان به عنوان یک سم می‌شناسیم و بارها توصیه پزشکان را نسبت به کمتر کردن استرس در زندگیمان را شنیده‌ایم اما کمتر کسی درباره مفید بودن «استرس» چیزی شنیده است.

بر اساس گزارش روزنامه ایندیپندنت، تحقیقات یک پروفسور روان‌شناسی نشان می‌دهد که میزان متوسطی از استرس نه تنها برای شما ضرر ندارد بلکه می‌تواند بسیار مفید هم باشد.

«یان رابرتسون» عصب‌شناخت و روان‌شناس دانشگاه «ترینیتی» دوبلین در ایرلند می‌گوید که رویکرد ما به استرس، میزان اثر آنرا تعیین می‌کند.

«استرس» با یک رشته مسائل از جمله افسردگی، زوال عقل و سرطان مرتبط است.

«رابرتسون»، نویسنده کتاب، «تست استرس: چگونه فشار استرس می‌تواند شما را قوی‌تر و متمرکزتر کند» که در 16 ژوئن چاپ شده است استدلال می‌کند که مقداری استرس می‌تواند برای ما مناسب باشد و میزان بهره‌وری ما را به طرز قابل‌توجهی افزایش دهد.

به گفته وی، استرس موجب می‌شود که یک منطقه در مغز ما ایجاد «نروآدرنالین»(neodrenaline) کند که این امر باعث ارتباط بیشتر و بهتر بین بخش‌های مختلف مغز انسان می‌شود.

طبق این گزارش، این تاز مانی می‌تواند برای انسان مفید باشد که مقدار مناسب از این ماده شیمیایی در مغز ترشح شود.

«رابرتسون» می‌افزاید:"تا زمانی که موضوعی خیلی استرس‌زا نیست، ما عملکرد قوی‌تری از مغز می‌بینیم و در این صورت، عملکرد قوی مغز ما را شادتر می‌کند و اضطراب را کاهش می‌دهد و افسردگی از میان می‌رود".

وی که استاد روانشناسی در کالج «ترینیتی» در شهر دوبلین ایرلند است مدعی شده است که بسیاری از مردم که در حال حاضر با افسردگی دست به گریبان هستند بدون مصرف قرص و دارو می‌توانند بر آن غلبه کنند.

به عقیده وی با تغییر میزان ترشح ماده شیمیایی «نروآدرنالین» در مغز می‌توان با افسردگی مبارزه کرد و برای این کار 4 شیوه را پیشنهاد می‌کند.

نپذیرفت تفکر ثابت، تبدیل استرس به هیجان، عدم محافظت والیدن از حضور کودکانشان در محیط استرس‌زا و استقبال از چالش‌ها و به کاربستن استرس به عنوان یک نیروی محرکه از توصیه‌های «رابرتسون» برای کاهش افسردگی است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی