سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
بسیاری از مردم فرصتهایی که برای موفقیت به آنها رو می‌کند را نمی‌قاپند. چرا؟ چون باور ندارند که می‌توانند موفق شوند.
بسیاری از مردم فرصتهایی که برای موفقیت به آنها رو می‌کند را نمی‌قاپند. چرا؟ چون باور ندارند که می‌توانند موفق شوند. حتی اگر بتوانند کاری بکنند که آنها را به موفقیت برساند، باور نمی‌کنند که این توانایی را دارند. و این باور خود-محدودکننده کافی‌ست که جلوی آنها را بگیرد تا نتوانند گامهای اولیه به سمت موفقیت را بردارند.

دلیلش این است:

بسیاری از مردم آگاه نیستند که ارزش ذاتی بالایی دارند. باور نمی‌کنند که می‌توانند از آن استفاده کنند و به موفقیت برسند. باور نمی‌کنند که کسان دیگری هستند که به مهارت و توانایی آنها نیاز دارند. باور نمی‌کنند که چقدر باارزش هستند.

چرا آنها به ارزش ذاتی خود آگاه نیستند؟ زیرا آنها از سنین پایین برنامه‌ریزی شدند که اینطور باور کنند. آنها تلقین شدند که باور کنند ارزش ذاتی زیادی ندارند. آنها تلقین شدند که باور کنند باید در سراسر زندگی‌شان متوسط‌ باقی بمانند.

آنها تلقین شدند که باور کنند نمی‌توانند خانه بزرگ یا ماشین بنز بخرند زیرا کس دیگری در گذشته به آنها اینطور گفت و این گفته ملکه ذهن‌شان شد. چون وقتی که یک نفر با باورهای خاصی زندگی کند، اعمال و کردارش را با آن باورها هم‌سو می‌کند. به بیانی دیگر، کارهایشان را طوری انجام می‌دهند که بر پایه‌ی آن باورهای محدودکننده و تصورات نادرست استوار باشد و در همان جهت باشد.

بزرگترین دلیل برای اینکه چرا اکثریت مردم موفق نیستند

اما خبر خوب این است که:


اگر باورهای خود را بطور کل تغییر دهیم، اعمال و کردار ما نیز به طرز چشمگیری تغییر می‌کنند. یعنی همه‌ی تغییراتی که باید بکنیم در باورها و تصورات ما است. در این باره خوب فکر کنید.

آیا زمانی پیش آمد که شخصی (معمولاً والدین) به شما گفته باشند اگر بخواهید زندگی موفقی داشته باشید، باید به مدرسه بروید، تحصیلات دانشگاهی داشته باشید، شغل مطمئنی دست و پا کنید و برای کس دیگری سخت کار کنید. و آنوقت شاید روزی برسد که بتوانید بازنشست شوید.

احتمالاً این گفته‌ها را باور کردید و مثل دیگران به مدرسه رفتید، سپس به دانشگاه رفتید و شغل خوبی بدست آوردید. ولی چیزی که متوجه نشده‌اید این است که با این سیستم، به احتمال زیاد در سن 65 سالگی بدون داشتن زندگی ایده‌ال و ثروت کافی بازنشسته می‌شوید.

بنابراین بجای اینکه بطور پیوسته به کسانی که شما را به سمت یک زندگی متوسط سوق می‌دهند گوش کنید، به کسان دیگری که صحبتهای متفاوتی می‌کنند گوش کنید. به سخنان افراد موفقی که نتایج بهتری از کارشان می‌گیرند گوش کنید و از آنها بیاموزید.

به حرفهای کسانی گوش کنید که شما را تشویق می‌کنند و دلگرمی می‌دهند و می‌گویند شما کارهای بهتری نسبت به چیزی که فکرش را می‌کنید می‌توانید انجام دهید. حتی اگر خیلی هم مطمئن نیستید باز هم به کسانی که صحبتهای دلگرم‌کننده و انگیزه‌بخش می‌کنند گوش کنید. چون بیاد داشته باشید ذهن انسان تمایل دارد چیزهایی که می‌شنود را باور کند.

بنابراین اگر این تشویقات و سخنان را دوست دارید پس آنها را جزو باورهای‌تان درآورید. شور و شوق و هیجان از خودتان نشان دهید و انگیزه بگیرید. پس از مدتی، خواهید دید که کیفیت کار خود را چطور افزایش می‌دهید و به نتایج پرباری دست می‌یابید.

منبع: برترین ها/مجله اینترنتی رمز موفقیت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی