سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
ساختار ذهن آقایان برای درک مفاهیم و جمله‌ها به علائم تصویری نیاز دارد و تنها با خواندن متن یا حتی گوش کردن به صدا نمی‌توانند مفاهیم مورد نظر را استخراج کنند. حافظه بلند مدت آقایان را با فرستادن این پیام‌ها بیدار کنید
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند آقایان بر خلاف خانم‌ها در مکاتبات از طریق شبکه‌های اجتماعی نیاز به مشاهده و تحلیل مطالب با استفاده از اموجی یا همان شکلک های نماد احساسات انسانی دارند.
 
در عوض ساختار مغزی خانم‌ها به گونه‌ای است که با مطالعه متن نوشته شده یا مکالمه شفاهی می‌توانند به راحتی مطالب را استخراج و درباره آن‌ها قضاوت کنند.
 
به گفته پژوهشگران اکنون بیش از ۹۰ درصد کابران شبکه‌های مجازی در سراسر دنیا از اموجی و انواع استیکر برای انتقال احساسات خود استفاده می‌کنند.
 
در عین حال زبان شناسان اعتقاد دارند که ساختار گویش‌های کلامی انسان‌ها در زبان‌های مختلف به گونه‌ای است که نمی‌تواند بدون گفتگوی محاوره‌ای به بیان کامل احساسات بپردازد.
 
اکنون بسیاری از زوج‌ها و خانواده‌ها برای برقراری ارتباط روزانه و صحبت در خصوص مسائل مختلف از شبکه‌های اجتماعی مجازی بر روی گوشی‌های تلفن همراه یا تبلت و رایانه استفاده می‌کنند، اما نحوه دریافت مطالب در آقایان و خانم‌ها متفاوت است.
 
اگر بین زوج‌ها اختلافی ایجاد شده و یا اینکه خانم‌ها می‌خواهند پیام خود را به همسران خود برسانند می‌توانند از اموجی برای ارسال پیام خود استفاده کنند.
 
در عین حال ارسال اموجی بسیار سریعتر و راحت‌تر از تایپ میزان زیادی از کلمات و یا ضبط پیغام صوتی می‌تواند مفاهیم را به اطلاع آقایان برساند.
 
کارشناسان علوم ارتباطات و روانشناسی این نتایج را با تحقیق بر روی گروهی از داوطلبان مرد و زن و بررسی میزان گیرایی دریافت احساسات در آقایان از طریق متن، صوت و ضبط صدا با اموجی بدست آورده‌اند.
 
با توجه به استفاده اکثر مردم جهان از وسایل الکترونیکی از جمله تلفن همراه هوشمند و یا تبلت، استفاده از اموجی و یا سایر نماد‌های مورد استفاده در این شبکه‌ها به امری غیر قابل اجتناب تبدیل شده است.
 
با وجود در دسترس بودن این فناوری‌ها، کارشناسان به افراد بویژه زوج‌ها توصیه می‌کنند برای برطرف کردن مشکلات خود رو در رو و بدون استفاده از این نوع وسایل در یک محیط آرام صحبت کنند و سعی کنند با مهربانی و خوشرفتاری مشکلات خود را برطرف و حل و فصل کنند.
 
در عین حال استفاده از اموجی و یا استیکر در زمانی که امکان مکالمه حضوری وجود ندارد به عنوان یک جایگزین بویژه برای آقایان می‌تواند مفید باشد.
 
منبع: Dailymail

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی