سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
یافته های مطالعه ای جدید نشان می دهد مبتلایان به اسکیزوفرنی در صورت استعمال دخانیات، رژیم غذایی ناسالم، کم تحرکی و مصرف الکل، در مقایسه با همتایانشان که این عادات را ندارند، دستکم هشت سال کمتر عمر می کنند.
به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، این مطالعه که در نشریه انجمن پزشکی کانادا (Canadian Medical Association Journal) منتشر شده، شامل بررسی یک میلیون و 600 هزار مورد مرگ در اونتاریو در بازه زمانی 20 ساله در سال های 1993 تا 2012 میلادی است.
محققان از این تعداد 31 هزار و 349 مورد مرگ افراد مبتلا به اسکیزوفرنی را شناسایی کردند که بیشتر آنان زن، جوان و از افراد کم درآمد کشور بودند.
آنان پی بردند با اینکه سن متوسط این بیماران در بازه زمانی سال های 1993 تا 2012 از 64 سال و هفت ماه به 67 سال و چهار ماه افزایش یافته است؛ با این حال هشت سال کمتر از همتایان خود عمر کرده اند.
دکتر فیلیپ وارد ازدانشگاه نیوساوت ولز سیدنی در بیانیه ای توضیح داد: درخصوص کاهش سطح امید به زندگی به این اندازه و در هر گروهی از بیماران باید نسبت به واکنشی اساسی در زمینه بهداشت عمومی برای حل و فصل این نابرابری بهداشتی اندیشیده شود ولی این اقدام در مورد بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی روی نداده است.
افزایش خطر مرگ و میر در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی احتمالا به دلیل افزایش میزان استعمال سیگار، مصرف مشروبات الکلی، رژیم غذایی ناسالم یا کم تحرکی است.
پائول کوردیاک، از مرکز بهداشت روانی و اعتیاد و موسسه علوم سنجش بالینی تورنتو نیز گفت: هنوز شواهد درستی در دست نیست که چطور باید با این وضع مقابله کرد.
وی افزود: این مطالعه افزون بر مستندسازی آمار بالای مرگ و میر موضوع برابری اجتماعی را نیز مطرح می کند؛ زیرا مبتلایان به اسکیزوفرنی از خدمات درمانی و بهداشتی عمومی به اندازه افراد عادی برخوردار نیستند و نیازهای پیچیده مبتلایان به این بیماری و شرایط پزشکی همزمانی چند بیماری چالشی پیش روی ارائه دهندگان خدمات و سیستم بهداشتی و درمانی قرار می دهد.
علمی**9157**1834
خبرنگار: منصوره شوشتری** انتشار: ناهید شفیعی
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی