سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
دکتر حاجبی مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد از همکاری وزارت بهداشت

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت جزییات پویش پیشگیری و درمان افسردگی را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد حاجبی درباره اهداف پویش ملی پیشگیری از افسردگی گفت: اهداف اصلی این پویش عبارتند از افزایش آگاهی جمعیت عمومی از افسردگی، علل و پیامدهای آن، تشویق افراد مبتلا به افسردگی جهت مراجعه و دریافت خدمات درمانی، تشویق اعضای خانواده و دوستان فرد مبتلا به افسردگی برای ایفای نقش حمایتی، ترویج رویکرد گسترش آگاهی عمومی در میان نهادها، دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در جهت انگ‌زدایی از حرف زدن پیرامون موضوعات مربوط به سلامت روان.

وی افزود: روز۷ آوریل برابر با ۱۸ فروردین  مطابق هر سال، روز جهانی سلامت نام دارد. سازمان بهداشت جهانی موضوع روز جهانی سلامت ۲۰۱۷ را افسردگی تعیین کرده است. بدون تردید این نامگذاری فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت توجه به موضوعات مرتبط با سلامت روان و جایگاه بسیار مهم آن در بین مولفه‌های تعیین کننده سلامت و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردم، متخصصین سلامت روان، پزشکان، روانشناسان، مشاوران و کارکنان حوزه سلامت روان و همراهی مجموعه نهادها و دستگاه‌ها تکیه شود.

به گفته وی، وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت در راستای رسالت خویش برای حمایت طلبی در حوزه سلامت، بسط توجه به موضوعات مربوط به سلامت و ترویج آگاهی بخشی در این حوزه، پویشی را با عنوان "پیشگیری و درمان افسردگی"  آغاز کرده است که با همکاری سایر دستگاه‌ها در شش ماه اول سال آینده و تا روز جهانی سلامت روان در مهرماه، ادامه خواهد یافت.

وی افزود: دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با همکاری دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، روابط عمومی معاونت بهداشت و ادارات کل دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، جلساتی را برای هم‌افزایی بین دستگاه‌های متولی و بین بخشی در این حوزه با دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، اداره کل سلامت شهرداری تهران، مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، دبیرخانه شورای سیاست گذاری سازمان صدا و سیما، دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، دفتر مراقبت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، اداره کل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار کرده است که به دنبال آن، فضای همدلی و مشارکتی خوبی بین دستگاه‌ها شکل گرفته و قرار است برای همگانی‌سازی این پویش کارهایی انجام شود.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: به همین مناسبت در نیمه دوم فروردین ماه ۱۳۹۶، یک همایش ملی در محل ستاد وزارت بهداشت با حضور همه دستگاه‌ها برگزار خواهد شد و وزارت بهداشت بروشور، کتاب و سایر محتوای کارشناسی شده و مورد تایید در خصوص پیشگیری و درمان افسردگی را در اختیار همگان قرار خواهد داد تا مردم و به خصوص گروه‌های هدف بتوانند از آنها استفاده کنند.

وی اظهار کرد: هسته اصلی پویش ملی پیشگیری و درمان افسردگی، اهمیت حرف زدن در مورد افسردگی، به عنوان یکی از اجزای حیاتی درمان است. انگ پیرامون بیماری‌های روانپزشکی همچنان مانع از این می‌شود که افراد مبتلا به افسردگی درخواست کمک کنند و به دنبال درمان باشند در سطح عمومی، در اخبار، رسانه‌ها یا شبکه‌های اجتماعی باید گفتگو در مورد افسردگی تشویق شود. این منجر به این می‌شود که افراد مبتلا بتوانند راحت‌تر درخواست کمک کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، حاجبی به برخی از محورهای مورد تمرکز در پویش ملی پیشگیری و درمان افسردگی، اشاره کرد و گفت: نقش برقراری ارتباط موثر در پیشگیری و درمان افسردگی،   نقش رسانه‌ها در افزایش آگاهی عمومی و پیشگیری از افسردگی، نقش حمایت‌های اجتماعی و خانوادگی در پیشگیری و درمان افسردگی، نقش سبک زندگی در پیشگیری و درمان افسردگی، ضرورت پیشگیری و درمان افسردگی در گروه‌های آسیب پذیر (نوجوانان، جوانان، زنان، سالمندان) و  ضرورت تشخیص به موقع درمان افسردگی.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی