به گزارشباشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان با پژوهش بر روی کاربران تلفنهای همراه هوشمند دریافتند وجود برخی برنامهها سبب افسردگی و ناامیدی در افراد میشود.
بسیاری از هشدارها از جمله دسترسی به اینترنت، دریافت پیامکهای تبلیغاتی، دریافت خبر از سراسر دنیا در هرلحظه، تصاویر و اعلانهایی از موفقیت، سفر یا اتفاقهای مختلف در زندگی دوستان و اطرافیان، پیامکهای اعلام پرداخت قبض و بدهی ها، هشدار تمام شدن باتری و آنتن تلفن همراه همگی میتوانند باعث استرس، نگرانی و حتی افسردگی در افراد شوند.
محققان
این نتایج را با بررسی بر روی خلق و خو و احساسات بیش از ۵۰۰ هزار فرد
دارای تلفن همراه به دست آورده اند؛ استفاده از وسایل دیجیتال و الکترونیکی
براساس پژوهشها باعث بالا رفتن استرس و نگرانی در افراد می شود.
یکی از شایعترین مشکلات اختلال هراس، نداشتن تلفن همراه و یا خالی شدن شارژ و نبود آنتن آن است که میتواند در برخی افراد سبب حمله عصبی پنیک شود.
کارشناسان
توصیه میکنند افراد از وابستگی بیش از حد به تلفن همراه خود خودداری
کنند، به جای تکیه به تلفن همراه برای استفاده از نقشه راهها و شماره تلفن
ها، این اطلاعات را به خاطر بسپارید یا در دفترچه یادداشت کنید. تمرین
برای به یادسپردن شمارهها و استفاده از مسیر در نقشههای فیزیکی سبب تقویت
حافظه و توان ذهنی میشود.
قبض و بدهیهای خود را به دقت مدیریت کنید تا با دریافت پیامک دچار استرس و نگرانی نشوید.
زمانی در روز را به کارهای خود اختصاص دهید و در این بازه زمانی از تلفن همراه هوشمند خود استفاده نکنید. به ویژه شب ها، زیرا باعث بی خوابی و بدخوابی در شما میشود.از امکانات غیر فعال و ساکت کردن پیامها و اعلانها روی برنامههای تلفن همراه خود استفاده کنید تا هرلحظه در معرض توفان اطلاعات و دادهها قرار نگیرید.
به جای استفاده از فناوریهای نوین برای ارتباط با دوستان و اعضای خانواده، با آنها تماس بگیرید و یا حضوری به دیدنشان بروید.
فیلم و سریالهای مورد علاقه خود را برروی تلویزیون تماشا کنید، زیرا نگاه کردن طولانی مدت به تلفن همراه سبب نزدیک بینی و ضعف بینایی در شما میشود.با رعایت راهکارهای بالا تلفن همراه هوشمند شما تحت کنترلتان بوده و ناراحتی و استرس شما کمتر میشود.
منبع:Dailymail