سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
مشاوره دانشجویی

معاون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور از آغاز فعالیت ۲۰۰ مرکز مشاوره و ازدواج در سال جدید زیر نظر وزارت ورزش و جوانان خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد حاتمی ضمن اشاره به تفاهم نامه همکاری بین وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور بیان کرد: در چند سال گذشته تعامل دوطرفه‌ای بین این سازمان و وزارت ورزش و جوانان بوده که منجر به دستاوردهای زیادی در این زمینه شده که نتیجه آن ساماندهی امور مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج است.


حاتمی افزود: وزارت ورزش و جوانان در مورد مجوز مراکز خدمات مشاوره، همیشه پیشگام بوده است و مجوز مراکز برای امور مشاوره ازدواج و خانواده را این وزارتخانه صادر می‌کرد. پس از انعقاد تفاهم‌نامه، حدود ۲۰۰ مرکز تخصصی مشاوره ویژه ازدواج و خانواده زیر پوشش وزارت ورزش و جوانان فعالیت می‌کنند. در حال حاضر حدود ۲۰۰ مرکز زیر نظر این وزارتخانه فعال هستند و گزارش کارشان به معاونت امور جوانان ارسال می‌شود. هرسال میزان مشاوره ازدواج و خانواده به لحاظ کمی و کیفی افزایش پیدا کرده است و این موضوع را مدیون تعامل دو طرفه بین سازمان نظام و وزارت ورزش و جوانان هستیم.

 معاون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در مورد صدور مجوز مراکز اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در کوتاه ترین زمان ممکن مجوز بیش از ۱۳۰ مرکز که تقاضای صدور مجوز کرده  و در نوبت هستند را صادر کنیم.


حاتمی افزود: امسال نیز نزدیک به ۲۰۰ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده زیر نظر وزارتخانه، فعالیتشان را شروع می‌کنند و اصرار داریم این تعامل بیشتر شده و فعالیت این مراکز تحت نظارت و برنامه ریزی این وزارتخانه برای ساماندهی بهتر و بیشتر، صورت گیرد.


وی در مورد بحث نظارت بر مراکز افزود: بر اساس تفاهم با معاونت جوانان، نظارت تخصصی بر عهده ما و نظارت عمومی و کمی بر عهده وزارت ورزش و جوانان است که به صورت مستمر انجام می گیرد. بر اساس قانون سازمان نظام روانشناسی کشور، نظارت تخصصی بر این مراکز برعهده این سازمان است و این سازمان برنامه ریزی وسیعی برای نظارت دارد و هیچ ارگان و نهادی از این نظارت مستثنی نیست.


وی در مورد مبحث آموزش این مراکز نیز بیان کرد: کسانی که فعالیت مشاوره‌ای انجام می‌دهند چه مشاوره ازدواج و چه روانشناسی، نیازمند به روز شدن در اطلاعات هستند به همین خاطر در اولین گام قرار است بسته های آموزشی تهیه شود و بین تمام فعالان مشاوره و این بخش بستهها تدریس شود، سپس این افراد با برگزاری آزمون و در صورت قبولی، کار مشاوره ازدواج را انجام دهند.


وی در پایان اشاره کرد: بر اساس تعاملی که وجود دارد، با وزارت ورزش و جوانان به طرحی رسیدیم که علاوه بر مراکز تخصصی ازدواج و خانواده، پروانه‌های تخصصی به روانشناسان و مشاورینی که در حوزه ازدواج و خانواده پروانه فعالیت و کار دارند اعطا کنیم. در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ روانشناس در کشور فعالند و بنا داریم با همکاری وزارت ورزش و جوانان به کسانی که واجد شرایط هستند پروانه تخصصی ازدواج بدهیم تا در همه مراکز افراد واجد صلاحیت مجاز به ارایه مشاوره تخصصی باشند. پیش بینی می شود که تا پایان سال به بیش از ۱۰۰۰ نفر پروانه تخصصی ازدواج اعطا کنیم.


به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، لازم به ذکر است مراکز مشاوره وزارت ورزش و جوانان معتبرترین مراکز خدمات مشاوره‌های ازدواج و خانواده هستند و ابداع راه‌اندازی مراکز در کشور با بیش از دو دهه فعالیت از سوی سازمان ملی جوانان سابق صورت گرفته است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی