سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

















معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، وضعیت مرگ های زودرس و سن امید به زندگی در بدو تولد در ایران را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا ملک زاده بعد از ظهر شنبه در مراسم افتتاح اولین مرکز تحقیقات روش های پیشرفته و کم تهاجمی در بیمارستان پارس، گفت: سن امید به زندگی در بدو تولد، شاخص خیلی مهمی برای بررسی وضعیت سلامت در کشور است.

وی با اعلام اینکه در سال های ۴۸ تا ۴۹ ، سن امید به زندگی در بدو تولد در کشورمان ۵۲ سال بود، افزود: در سال ۹۴ ، سن امید به زندگی در بدو تولد برای مردان ۷۶.۳ سال و برای زنان ۸۰.۷ سال بوده است که نشان از بهبود شاخص های سلامت دارد.

ملک زاده با اعلام اینکه سن امید به زندگی در ایران از متوسط جهانی بالاتر آمده است، ادامه داد: اگر بتوان سن امید به زندگی در مردان را بالا برد، جایگاه بهتری در دنیا خواهیم داشت.

معاون وزیر بهداشت به سیمای مرگ در ایران اشاره کرد و افزود: ۵۰ درصد مرگ ها در کشور ناشی از سکته های قلبی و مغزی، ۲۰ درصد سرطان ها و مابقی مربوط به بیماری های مزمن غیرواگیر است.

وی با اعلام اینکه میزان مرگ و میرهای ناشی از بیماری های مزمن غیرواگیر از ۸۱ درصد به ۵۰ درصد رسیده است، گفت: متاسفانه مرگ زودرس در ایران زیر ۷۰ سال است.

ملک زاده با اشاره به اینکه ۳۷۰ هزار مرگ و میر در سال ۶۹ در کشور داشته ایم، ادامه داد: این آمار در سال ۹۲ به ۲۹۲ هزار مرگ رسیده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: مسئله اصلی در وقوع مرگ و میرها در کشور، بیماری های غیرواگیر است که منجر به مرگ های زودرس می شود.

ملک زاده بر ضرورت همکاری مراکز خصوصی در ارتقای سلامت مردم تاکید کرد و گفت: بیمارستان های خصوصی می توانند با اعمال جراحی که انجام می دهند، به نظام ثبت بیماری ها در کشور کمک کنند.

وی با اعلام اینکه مرکز ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی به مراکز خصوصی که تحقیقات در حوزه سلامت انجام دهند، بودجه می دهد، افزود: در حال حاضر ۶۰۷ شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت فعالیت دارند که ۳۰۰ میلیارد تومان گردش مالی آنهاست.

ملک زاده از وجود ۴۷ مرکز رشد در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد و گفت: ۱۹ اتاق تمیز داریم که محصولات دارویی در اشکال مختلف را تولید می کنند.

معاون وزیر بهداشت همچنین از تولید ۳۴۰ محصول دارویی در شرکت های دانش بنیان خبر داد و افزود: معتقدیم که مراکز بخش خصوصی می توانند کمک بزرگی به نظام سلامت کشور بکنند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی