سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
عفت حیدری مترجم و روانشناس اجتماعی
سلامت روان و انتظارات ما از زندگی
رابطه بین انتظارات و سلامت روان به این صورت است که انتظارات از زندگی و از آینده، بر سلامت روان افراد می گذارد. انتظاراتی که افراد از زندگی دارند، بر روی احساسات و رفتار آنها تأثیر می گذارد و در نهایت سلامت روان را تحت تأثیر قرار می دهد. در این متن کامل، رابطه بین انتظارات و سلامت روان بررسی می شود.

انتظاراتی که افراد از زندگی دارند، می تواند مثبت یا منفی باشد. انتظارات مثبت، به سلامت روان و تاب آوری افراد کمک می کند و آنها را به سمت احساسات مثبت و رفتارهایی که با سلامت روان هماهنگ است، سوق می دهد. در مقابل، انتظارات منفی، سلامت روان را تحت تأثیر منفی قرار می دهد و افراد را به سمت احساسات منفی و رفتارهایی که با سلامت روان هماهنگ نیست، سوق می دهد.

چشمداشت مثبت، افراد را به سمت احساسات مثبت مانند خوشبختی، رضایت و اعتماد به نفس سوق می دهد. در مقابل، انتظارات منفی، سلامت روان را تحت تأثیر منفی قرار می دهد و افراد را به سمت احساسات منفی مانند ناامنی، اضطراب و افسردگی سوق می‌دهد.


 به گزارش میگنا رسانه سلامت روان ایران چشمداشت مثبت ، افراد را به سمت احساسات مثبت و رفتارهایی که با سلامت روان هماهنگ است، سوق می دهد. در مقابل، انتظارات منفی، افراد را به سمت احساسات منفی و رفتارهایی که با سلامت روان هماهنگ نیست، سوق می دهد. انتظارات مثبت، افراد را به سمت رفتارهایی مانند تلاش برای رسیدن به اهداف، همکاری با دیگران و پذیرش تغییر هدایت میکند. در مقابل، انتظارات منفی، افراد را به سمت رفتارهایی مانند ناامنی، بی‌اعتمادی و مقاومت در برابر تغییر سوق می دهد.


مثال های عملی
1.انتظارات مثبت: یک فرد انتظار دارد که در آینده به یک کار خوب دست یابد. این انتظار، او را به سمت احساسات مثبت مانند خوشبختی و اعتماد به نفس سوق می دهد. او می تواند به سمت رفتارهایی مانند تلاش برای یادگیری مهارت‌های جدید و همکاری با دیگران سوق شود.

2.انتظارات منفی: یک فرد انتظار دارد که در آینده به مشکل برسد. این انتظار، او را به سمت احساسات منفی مانند ناامنی و اضطراب سوق می دهد. او می تواند به سمت رفتارهایی مانند مقاومت در برابر تغییر و بی‌اعتمادی به دیگران سوق شود.

عفت حیدری روانشناس اجتماعی و مترجم در ادامه این مطلب آورده است انتظارات از زندگی و از آینده، بر سلامت روان افراد تأثیر می گذارد. انتظارات مثبت، به سلامت روان کمک می کند و افراد را به سمت احساسات مثبت و رفتارهایی که با سلامت روان هماهنگ است، سوق می دهد. در مقابل، انتظارات منفی، سلامت روان را تحت تأثیر منفی قرار می دهد و افراد را به سمت احساسات منفی و رفتارهایی که با سلامت روان هماهنگ نیست، سوق می دهد. بنابراین، مدیریت انتظارات و ایجاد انتظارات مثبت، می تواند به سلامت روان کمک کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی