سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
سمپوزیوم ترومای روانی و اعتیاد پنجشنبه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور متخصصان آلمانی در شیراز گشایش یافت.
روانپزشک آلمانی: بسیاری از افسردگی ها ریشه در کودکی دارد
متخصص روانپزشکی کودکان در دانشگاه های آلمان بر لزوم پایش مستمر و پیگیری هیجانات رفتاری کودکان تاکید کرد و بیان داشت: این هیجانات را جدی بگیریم، بسیاری از بیماری های افسردگی که در بزرگسالی بروز می کند ریشه در کودکی دارد.

به گزارش میگنا دکتر هانا کریستیانسیو(Hanna Christiansew ) پنجشنبه در حاشیه نخستین سمپوزیوم ترومای روانی و اعتیاد در شیراز در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اختلال افسردگی اساسی دسته ای از اختلالات خلقی است. مدارس و جوامعی که کودکان در آن رشد می کنند و آموزش می بییند می تواند زمینه کنترل این افسردگی ها باشد، در واقع مدرسه بهترین مکان برای کنترل هیجانات رفتاری کودکان و پایش مستمر آن و ریشه یابی بیماری های خلقی است .

این استاد دانشگاه با بیان اینکه یکی ازاختلال‌های دوران کودکی، اضطراب و افسردگی‌ است گفت:اگر این اختلالات به موقع، تشخیص داده شود، قابل درمان است.

کریستیانسیو گفت: ترس و تشویش، شیوع اضطراب در کودکان را پایه ‌ریزی می‌کند و در صورتی ‌که این ترس‌ها، بیمارگونه نباشد، به ‌صورت طبیعی خود را نشان‌می‌دهد.

این متخصص روانپزشکی کودکان افزود: خجالتی و گوشه ‌گیر بودن، ناسازگاری با محیط ، جزو شایع ‌ترین اضطراب‌های اجتماعی کودکان است، این اضطراب های اجتماعی می‌تواند زندگی عادی یک خانواده را مختل کند.

وی ادامه داد: کودکان، ترس و اضطراب را از راه شرطی‌‌ شدن فرامی‌گیرند. بنابراین برای پایش و اندازه گیری عوامل بروز افسردگی در کودکان باید زمینه بروز ترس‌ها در کودکان را مورد مطالعه قرار داد.
کریستیانسیو با تاکید بر اینکه هر نوع هیجان رفتاری عاملی برای ابتلا به بیماری افسردگی و بیماری رفتاری و روانی نیست گفت: انسان در هر سنی ممکن است هیجانات رفتاری داشته باشد، البته دامنه هیجان در کودکان وسیع تر است، گاهی غمگین یا افسرده می شویم، از شنیدن یک خبر ناراحت کننده یا رو به رو شدن با یک اتفاق ناخوشایند مضطرب می شویم ، نوع واکنش انسان ها به اتفاقاتی که پیرامون آنها می افتد به ویژه در کودکان می تواند زمینه ای برای مطالعه بیماری های افسردگی باشد .
-
تاکید بر اهمیت درمان به موقع آسیب های روانی برای پیشگیری از اعتیاد در سمپوریوم 

رییس سمپوزیوم بین المللی ترومای روانی و اعتیاد، گفت: حوادث ناگواری در طی زندگی مانند جنگ، زلزله و تصادفات اتفاق می افتد که ترومای روانی یا آسیب روانی نامیده می شود، و اگر آسیب روانی به درستی درمان نشود، عوارض و پیامدهای مختلفی به دنبال دارد.

دکتر "رامین افشاری"، یکی از آسیب های روانی را اعتیاد نام برد و افزود: در این سمپوزیوم به آسیب های درمانی و شیوه های درمانی آن توجه می شود که امیدواریم این درمان ها منجر به پیشگیری از اعتیاد در جامعه شود. او محورهای این سمپوزیوم را شامل آسیب های روانی و علت های آنها، شیوه های نوین درمانی از نظر درمان شناختی، رفتاری، ذهنی آگاهی و درمان های فردی و گروهی عنوان کرد.

دکتر افشاری، کشور آلمان را یکی از موفق ترین کشورهای دنیا در درمان اعتیاد دانست و ادامه داد: در این سمپوزیوم دو روزه، در نوبت صبح به صورت سخنرانی و در نوبت عصر با برپایی شش کارگاه، شرکت کنندگان با حضور اساتید آلمانی در زمینه جدیدترین یافته ها بحث و تبادل نظر می کنند.

او با اشاره به کارگاه های پیش بینی شده در این سمپویوم، به درمان بیماران مبتلا به اختلالات جسمی و شبه جسمی، دانش و تحقیق کنونی و مداخلات درمانی در آینده در اختلال کمبود تمرکز و بیش فعالی، درمان ترومای روانی بر پایه الگوهای شناختی رفتاری هیپنوتیزم و ذهن آگاهی، کمک به افراد خانواده معتادان و آموزش خانواده و تقویت اجتماعی مدیریت خودکشی و اضظراب و افسردگی، اشاره کرد.
رئیس گردهمایی بین المللی ترومای روانی و اعتیاد افزود:‌ برخی از استادان دانشگاه، متخصصان حوزه روانشناسی کشور و صاحبنظران علوم روانپزشکی نیز در این همایش حضور دارند و با ارائه 9 سخنرانی به بررسی تازه های علمی دراین حوزه می پردازند. از نظر پزشکی، تروما به یک جراحت بدنی شدید یا شوک بحرانی گفته می شود. از نظر روان شناختی، تروما به معنای پیشامدی است که به لحاظ هیجانی دردناک، پریشان کننده و ناگهانی باشد و اغلب باعث اثرات پایدار بدنی و ذهنی شود.
تروما به معنای مواجهه با یک عامل فشار آسیب زای بی نهایت شدید است که می تواند انسانی یا طبیعی باشد، جنگ، تصادف، آتش سوزی و شکنجه از تروماهای انسانی و سیل، آتش فشان و زلزله از تروماهای طبیعی هستند.
نخستین سمپوزیوم ترومای روانی و اعتیاد در شیراز فردا نیز در شیراز ادامه دارد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی