سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/styles/node_thumb_4/public/content/images/story/93-11/21/farhangnews_113446-320999-1423561143.JPG?itok=ruPsMaTC

 هر چه سر ما می‌آید عملکرد خود ما است و به همین دلیل است که در روایت آمده است اگر اعمال مثبت باشد شما را عزیز می‌کنم و اگر اعمال منفی باشد شما را خوار و ذلیل می‌کنم. این را هم بدانید که از مکافات عمل غافل نباش گندم از گندم بروید جو ز جو.

به گزارش فرهنگ نیوز ،  آیت الله توکل در جلسه هفتگی هیئت میثاق باشهدا در مورد حاصل عمل سخنرانی کردند که خلاصه سخنرانی ایشان در ادامه می آید  

طبق آیات و روایات متعدد داریم که، عملکرد خود فرد است که او را خوار کند یا اینکه به فضیلت رساند و به همین گونه آنچه به سر ما می‌آید حاصل عملکرد خود ماست و آنچه را که کاشته‌ایم برداشت می‌کنیم.

خداوند عالم در این دنیا اعمالی را قرار داده است که اگر آن‌ها را انجام دهد حتماً او را عزیز می‌کند و یا اینکه اگر اعمال دیگری را انجام دهد حتماً او خوار و ذلیل می‌شود و یا اینکه درب‌های نکبت و عذاب برای او باز می‌شود.

می‌خواهیم برخی از این کانال‌هایی که ما را به این اعمال می‌رساند را مطابق آیات قرآن بیان کنیم:

آنچه که بلا و مصیبت به سر شما می‌آید حاصل کار خود شما است و علاوه بر آن خیلی از شما را بخشیدیم و عذاب را به حساب شما واریز نکردیم و این حاصل کمی از اعمال بد شماست.

اگر این دو کار ایمان و عمل صالح را انجام دهد، ما در مقابل برکات آسمان و زمین را بر آن‌ها باز می‌کنیم. (تقوا همان عمل به واجبات و ترک محرمات است، اگر کسی این دو کار را انجام دهد به نورانیت باطن می‌رسد و حجاب باطن کنار می‌رود پس تقوا کانال کسب ایمان است).این‌ها وعده‌ی الی است. هنگامی که وعده باشد در وعده‌ی خداوند تخلفی وجود ندارد.

در شهری امنیت مطمئنی فراهم بوده است. امنیتی که وجود آن را احساس نمی‌کرده‌اند. آنجا روزی فراوانی بوده است. گرما و سرما به اندازه‌ی کافی بوده است اما به نعمت‌های ما کفران ورزیدند. برخوردشان که با نعمت‌های خداوند این گونه بود در مقابل خداوند روزی فراوان را از آن‌ها گرفت و داده‌های خودش را پس گرفت. خداوندی که می‌تواند حیات دهد می‌تواند مرگ هم دهد و از اسامی خداوند مسبب الاسباب است اگر عملکرد ما غلط باشد، اسباب عالم را خداوند گونه‌ای قرار می‌دهد که فرد در مضیقه قرار گیرد و به اشتباهات خود واقف شود. نمی‌توان گفت که ما بی‌خبر بوده‌ایم بلکه ما حرف‌ها را گفته‌ایم و با شما اتمام حجت کرده‌ایم و درحالی‌که اختیار هم داشته‌اید. میلی خودتان است می‌خواهد به دنبال حرف ما باشید و به عنوان شاکر باشید و اگر به دنبال حرف دل خودتان باشید دنیا شما را ذلیل می‌کند و بعد از مرگ هم ذلیل تر می‌شوید.

اینکه در اسلام داریم که با پای راست به مسجد بروید و با پای چپ مسجد بروید طبق تحقیقات زیادی که انجام شده است هنگامی که انسان در حال حرکت سکته می‌کند اگر پای چپ جلو باشد به پشت می‌افتد و اگر پای راست او جلو باشد به جلو می‌افتد به همین دلیل است که هنگامی که در حال ورود به مسجد هستید به داخل مسجد بیافتید بله اسلام همه چیز را بیان کرده است و نمی‌توان گفت که به ما نرسیده است و یا با ما اتمام حجت نشده بود.

اگر زنی در ایام حمل بخواهد بچه سرخ سفید دارا شود انار زیاد میل کند و اگر بچه زرنگ باشد کندر میل کند و یا اگر می‌خواهد که خوش بو باشد به میل کند و یا اگر می‌خواهد صبور باشد خرما زیاد میل کند و در ایام آخر حمل کلم نخورد چرا که در صورت او یک علامتی باقی می‌ماند.

حتی ذهن‌خوانی و دل خوانی و ... را همه با فرمول در دین بیان شده است.در ادامه به برخی از این فرمول ها اشاره می نمائیم:

*راهکار محبوب شدن در دلها

إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا  (مریم، آیه 96)

کسانى که ایمان آورده و کارهاى شایسته کرده‌اند، به زودى [خداى‌] رحمان براى آنان محبتى [در دلها] قرار مى‌دهد. (۹۶)

*راهکار عزیز شدن در بین مردم(با عزت شدن)

یَقولونَ لَئِن رَجَعنا إِلَى المَدینَةِ لَیُخرِجَنَّ الأَعَزُّ مِنهَا الأَذَلَّ ۚ وَلِلَّهِ العِزَّةُ وَلِرَسولِهِ وَلِلمُؤمِنینَ وَلٰکِنَّ المُنافِقینَ لا یَعلَمونَ (منافقون، آیه 8)

مى‌گویند: «اگر به مدینه برگردیم، قطعاً آنکه عزتمندتر است آن زبون‌تر را از آنجا بیرون خواهد کرد.» و[لى‌] عزت از آن خدا و از آن پیامبر او و از آن مؤمنان است؛ لیکن این دورویان نمى‌دانند. (۸)

*راهکار باز شدن گره ها در هنگام بلا

وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجعَل لَهُ مَخرَجًا وَیَرزُقهُ مِن حَیثُ لا یَحتَسِبُ ۚ وَمَن یَتَوَکَّل عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمرِهِ ۚ قَد جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیءٍ قَدرًا (طلاق، آیات 2 و 3)

و هر کس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم می‌کند، (۲) و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند؛ خداوند فرمان خود را به انجام می‌رساند؛ و خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است! (۳)

*علم و تجربه ما محدود است ، چه کنیم کار هایمان با تدبیر انجام شود

اللَّهُ وَلِیُّ الَّذینَ آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النّورِ ۖ وَالَّذینَ کَفَروا أَولِیاؤُهُمُ الطّاغوتُ یُخرِجونَهُم مِنَ النّورِ إِلَى الظُّلُماتِ ۗ أُولٰئِکَ أَصحابُ النّارِ ۖ هُم فی‌ها خالِدونَ (بقره، آیه 257)
خداوند، ولی و سرپرست کسانی است که ایمان آورده‌اند؛ آنها را از ظلمتها، به سوی نور بیرون می‌برد. (اما) کسانی که کافر شدند، اولیای آنها طاغوتها هستند؛ که آنها را از نور، به سوی ظلمتها بیرون می‌برند؛ آنها اهل آتشند و همیشه در آن خواهند ماند. (۲۵۷)

*چه کنیم گول افراد منافق را نخوریم و بتوانیم فرق حق و باطل را بفهمیم

یِا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ إَن تَتَّقُواْ اللّهَ یَجْعَل لَّکُمْ فُرْقَاناً وَیُکَفِّرْ عَنکُمْ سَیِّئَاتِکُمْ وَیَغْفِرْ لَکُمْ وَاللّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ  (انفال، آیه 29)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید، برای شما وسیله‌ای جهت جدا ساختن حق از باطل قرارمی‌دهد؛ (روشن‌بینی خاصّی که در پرتو آن، حق را از باطل خواهید شناخت؛) و گناهانتان را می‌پوشاند؛ و شما را می‌زمرزد؛ و خداوند صاحب فضل و بخشش عظیم است! (۲۹)

*چه کنیم در راه معنویت به انحراف کشیده نشویم

وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ  (عنکبوت، آیه 69)
و آنها که در راه ما (با خلوص نیّت) جهاد کنند، قطعاً به راه‌های خود، هدایتشان خواهیم کرد؛ و خداوند با نیکوکاران است. (۶۹)

*چه کنیم که در کارها ثابت قدم باشیم

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم (محمد، آیه 7)
ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد. (۷)

*خدایا با یک آیه مرا موعظه ای کن که در همه مراحل زندگی محکی برای اعمال من باشد

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى (سبأ، ایه 46)

 بگو: «شما را تنها به یک چیز اندرز می‌دهم، و آن اینکه: دو نفر دو نفر یا یک نفر یک نفر برای خدا قیام کنید (۴۶)

امام خمینی برای خدا قیام کرد که کار او جاودانه شد.چون کار برای خدا بود باقی ماند .از اسامی خدا "یا باقی" است این بود که کار امام اینچنین تاثیر گذار و ماندگار شد.

خداوندا چه کنم که محرم اسرارت شوم. در سوره‌ی مزمل یک آیه‌ای است که کلید اسرار است و همه‌ی حرف‌ها در آن است آیه را نگفتم تا هر یک از شما که به دنبال آن رفتید در سوره اسراری هست که اگر دنبال آن بروید چیزهای خوبی گیرتان می‌آید. 

برای مشاهده متن و ترجمه سوره مزمل به اینجا مراجعه نمائید

نتیجه کل سخنان: چون کلُّ نَفْسٍ به ما کَسَبَتْ رَهِینَةٌ (مدثر، آیه 38) هر چه سر ما می‌آید عملکرد خود ما است و به همین دلیل است که در روایت آمده است اگر اعمال مثبت باشد شما را عزیز می‌کنم و اگر اعمال منفی باشد شما را خوار و ذلیل می‌کنم. این را هم بدانید که از مکافات عمل غافل نباش گندم از گندم بروید جو ز جو.و بدانید خداوند با پسر پیامبر اولوالعزمش هم تعارفی ندارد.

والسلام علیکم و رحمت‌الله و برکاته

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی