سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

افراد خشمگین ممکن است خشم خود را فرو دهند که این کار به سلامتی آنان صدمه می‌زند و یا خشم خود را روی دیگران خالی می‌کنند که این کار پرخاشگری نامیده می‌شود؛ در اینجا راه‌های کنترل این احساس را بررسی می‌کنیم.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان  خشم مانند شادی، غم، ترس، لذت و ... یک احساس است، احساس طبیعی که همه انسان‌ها آن را تجربه می‌کنند.

حق مسلم هر انسان است که شاد باشد، عصبانی شود، بترسد و یا دچار غم شود. در برخی از شرایط خشمگین شدن ضروری است. گرچه همه افراد خشمگین می‌شوند، اما برخی بیشتر از بقیه خشمگین می‌شوند که این هم علت‌های خاصی دارد.

زیاد خشمگین شدن برای سلامتی بدن و روان مضر است. از طرفی برخی افراد خشمگین ممکن است خشم خود را فرو دهند که این کار به سلامتی آنان صدمه می‌زند و یا خشم خود را روی دیگران خالی می‌کنند که این کار پرخاشگری نامیده می‌شود و به رابطه فرد با دیگران آسیب می‌زند.

عوامل زیادی وجود دارند که می‌توانند ما را خشمگین کنند. با توجه به این که انسان‌ها با یکدیگر تفاوت دارند، عواملی که باعث خشم و عصبانیت آنها می‌شوند، با هم فرق می‌کنند.

اما همه آن عوامل را می‌توان در دو دسته جای داد؛ دسته اول (عوامل بیرونی) و دسته دوم (عوامل درونی)؛ که هر یک پیامد‌هایی را برای فرد و دیگران به همراه دارد که می‌توان چنین برشمرد: خشم به شما صدمه می‌زند، خشم، خشم می‌آورد، خشم، عینک‌های تیره و تاری به چشم شما می‌زند، خشم مانع از فهم مشکل می‌شود، خشم موجب زورگویی می‌شود نه حل مشکل، خشم موجب خشونت می‌شود و این که خشم به روابط خانوادگی صدمه می‌زند.

و اما راه‌های مقابله با خشم کدام است و چگونه می‌شود با این احساس که همچون شمشیر دو لبه کار می‌کند، کنار آمد: در جهت کاهش استرس گام برداریم، پیش از هر عمل فکر کنیم، تفکرات منفی خود را تعدیل دهیم، مهارت‌های کنترل خشم را تمرین کنیم و در آخر این که آگاهانه به مقابله با خشم برویم و در این صورت است که می‌توانیم آن را کنترل کنیم.

منبع: معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس پایتخت

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی