تیمی از روانشناسان برجسته آستان قدس رضوی برای ارائه خدمات درمانی مشاوره و روانشناسی به مناطق سیل زده اعزام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر مرکز جامع مشاوره، رشد و توانمندسازی آستان قدس رضوی در کارگاه آموزشی «اصول و راهکارهای روانشناختی ویژه مداخله در بحران» به همت مرکز جامع مشاوره، رشد و توانمندسازی آستان قدس رضوی برگزار شد، افزود: این کارگاه آموزشی برای آمادهسازی مشاوران و روانشناسان برگزار شده است.
سیدمحسن اصغری نکاح افزود: پس از آن همکاران در قالب تیمهای تخصصی به مناطق سیل زده اعزام می شوند و به ارائه خدمات مشاورهای به کودکان بانوان و اقشار آسیبپذیر می پردازند.
وی خطاب به مشاوران حاضر در این کارگاه آموزشی در خصوص ویژگیهای یک امدادگر گفت: امدادگری در بحران فرصتی است برای امدادگران تا بتوانند در شرایط سخت رشد کنند؛ یک امدادگر باید با انگیزه کار کند و نسبت به افراد عادی صبر و تحمل بیشتری داشته باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: آنچه که باید یک روانشناس در مقابله با بحران انجام دهد، ابتدا آمادگی خود در مواجه با بحران است و برای امداد رسانی به دیگران از لحاظ معنوی انگیزه نوع دوستی و یاری هم نوعان را در خود تقویت کند.
اصغری نکاح تاکید کرد: هر چه انگیزه فرد در امدادرسانی به مددجویان قویتر باشد بهتر میتواند به افراد آسیب دیده خدمت کند؛ مشاوران و روانشناسان باید با کار تیمی و تجهیزات و منابع لازم کار خدمت رسانی را آغاز و از تکروی پرهیز کنند.