سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
محققان اظهار کردند: روش نقشه‌برداری جدید مغز، ارتباط بین شبکه‌های مغزی و آی‌کیو افراد را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، محققان دانشگاه کمبریج توانستند روش جدید و نسبتا ساده‌ای برای نقشه‌برداری از اتصال‌های مغزی و هوش افراد را کشف کنند و نشان دهند که چگونه بین مناطق مغزی و هوش افراد ارتباط وجود دارد.

آنها با استفاده از این روش می‌توانند آی‌کیو افراد را بدون آزمون‌های مرتبط و با استفاده از اسکن تعیین کنند.

در سال‌های اخیر، دانشمندان تلاش‌های زیادی برای نشان دادن ارتباطات مغزی(کانکتوم) انجام داده‌اند تا دریابند که چگونه رفتار انسان با اختلالات روانی و هوش در ارتباط است.

به یک نقشه جامع از اتصالات نورون در مغز کانکتوم گفته شده که با نام «دیاگرام اتصالات» نیز شناخته می‌شود. به زبان جامع‌تر یک کانکتوم تمام اتصالات نورونی درون مغز موجود زنده را شامل می‌شود.

محققان دانشگاه کمبریج و موسسه ملی سلامت (NIH)  ایالات متحده آمریکا، با بررسی اسکن مغزی که با اسکنر رزونانس مغناطیسی (MRI) گرفته شده می‌توانند نقشه‌ای از اتصالات مغزی را ایجاد کنند.

اسکن MRI معمولی یک تصویر واحد مغز را نشان می‌دهد که برای بررسی ویژگی‌های متعدد ساختار مغزی مناسب است.

تکنیک جدید نقشه‌برداری مغز به درک اینکه چگونه اختلالات روانی مانند اضطراب و افسردگی و یا حتی اسکیزوفرنی با تفاوت در اتصالات درون مغزی در ارتباط است، کمک می‌کند.

محققان همچنین دریافتند که بعضی از مغزها اتصالات مغزی بیشتری دارند و هرچه اتصالات مغزی بیشتر باشد، پردازش اطلاعات در مغز هم افزایش می‌یابد.

این آزمایش در بین 296 شرکت‌کننده انجام گرفت.

محققان عنوان کردند: هنوز مشخص نیست که این اتصالات به ژنتیک افراد و یا تحصیل آنها مرتبط است یا خیر و چه عواملی در تقویت و تضعیف آنها نقش دارد.

این بررسی در نشریه Neuron منتشر شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی