سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
اضطراب استرس فارن

گروهی از متخصصان آمریکایی به بررسی تاثیر بیشتر شیوه‌های درمانی ذهنی و روانی نسبت به مصرف داروها در کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال‌های اضطرابی پرداخته‌اند.

به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان دانشگاه "سینسینتی" در ایالت اوهایوی آمریکا اظهار داشتند: از بین هر چهار نوجوان، اختلال‌های اضطرابی در بیش از یک نوجوان ۱۳ تا ۱۸ ساله مشاهده می‌شود و بسیاری از آنان با داروهای افسردگی و دیگر داروها تحت درمان قرار می‌گیرند. هر چند در بررسی‌های جدید تاثیرگذاری گزینه‌های درمانی دیگر که بیشتر روی ذهن و کمتر بر مصرف داروها تمرکز دارند، ‌مورد مطالعه قرار گرفته است.

در این بررسی ۹ فرد مبتلا به اختلال‌های اضطرابی که ۹ تا ۱۶ سال سن داشتند تحت کنترل قرار گرفتند. در یک دوره ۱۲ هفته‌ای این افراد تحت درمان‌های شناختی "ذهن محور" قرار گرفته و آزمایش‌های تصویرسازی تشدید مغناطیسی کارکردی (FMRI) روی آنان انجام شد. همچنین درمان‌های شناختی شامل یوگا و مدیتیشن بودند.

یکی از محققان این مطالعه گفت: این رویکردهای منسجم، درمان‌های سنتی را گسترش داده و راهکارهای جدیدی برای مقابله با اختلال‌های روانی ارائه می‌دهد.

کودکانی که در معرض فزاینده اختلال‌های دو قطبی یا دیگر اختلال‌های اضطرابی همچون افراد حاضر در این مطالعه هستند اغلب از مهارت‌های خوبی برای مقابله با استرس برخوردار نیستند. کارشناسان معتقدند روش‌هایی همچون یوگا و مدیتیشن می‌توانند شکاف موجود در روش‌های درمانی معمول را از بین ببرد و حتی برخی شواهد حاکی از آن است که این راهکارها اگر در ابتدای بیماری به کار گرفته شوند می‌توانند برای پیشگیری از برگشت‌پذیری افسردگی یا اضطراب مورد استفاده قرار گیرند.

به گزارش مدیکال دیلی، در این بررسی متخصصان آمریکایی مشاهده کردند این روش‌های ذهنی موجب کاهش سطح استرس و اضطراب در بیماران مبتلا به اختلال‌های اضطرابی شده است.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی