سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
 

 

تاب آوری رسانه به توانایی سازمان های رسانه ای برای حفظ فعالیت های خود و ارائه اطلاعات دقیق به مخاطبان خود در طول بحران و پس از آن اشاره دارد.

تاب آوری رسانه ای موضوعی پیوستاری است.

تاب آوری رسانه شامل ارزیابی ریسک ها، آماده شدن برای بحران ها و سازگاری با شرایط متغیر است.

تاب آوری رسانه ای را می توان در سه مولفه اندازه گیری کرد: مصرف کنندگان محتوا، تولیدکنندگان محتوا و محیط سازمانی.

 

تاب آوری رسانه ها برای اطمینان از آگاه شدن مردم و اینکه سازمان های رسانه ای می توانند در مواقع بحران به طور موثر به فعالیت خود ادامه دهند، بسیار مهم است.

تاب آوری رسانه ای به توانایی سیستم رسانه ای یک کشور برای شناسایی مسئولانه و پاسخگویی به محتوای تحت تاثیر خارجی یا نفوذ بدخیم خارجی اشاره دارد. 

تاب آوری رسانهای با این که چگونه یک سیستم رسانه ای روایت های تحت تاثیر بیرونی در رسانه ها را مدیریت می کند، اندازه گیری می شود(جاناتان ، 2023).

 

تاب آوری رسانه ای موضوعی پیوستاری است.

یک سیستم رسانه ای تاب آور نیازمند تلاش و سرمایه گذاری مداوم دولت، شهروندان و شرکت ها یا سازمانهای رسانه ای برای سالم نگه داشتن جریان اطلاعات است.

 

تاب آوری رسانه ای را می توان در سه مولفه اندازه گیری کرد: مصرف کنندگان محتوا، تولیدکنندگان محتوا و محیط سازمانی.

 

 ویژگی های خاصی که به تاب آوری ای رسانه کمک می کند شامل تعهد به ماموریت، بداهه پردازی با منابع، روابط اجتماعی و نگرش فرصت محور است.

 

مولفه های کلیدی تاب آوری رسانه عبارتند :

 

1-سازمان های رسانه ای باید خطرات بالقوه را شناسایی کرده و استراتژی هایی را برای کاهش آنها ایجاد کنند که شامل داشتن برنامه های اضطراری، حفظ سیستم های پشتیبان، و اطمینان از آموزش کارکنان برای رسیدگی به موقعیت های بحران می شود

 

مدیریت موثر بحران شامل ارتباطات سریع و دقیق، حفظ شفافیت و تضمین تداوم عملیات است. این شامل داشتن یک برنامه روشن برای واکنش به بحران، حفظ حضور آنلاین قوی، و ارائه پشتیبانی از کارکنان در طول بحران و پس از آن است

 

 پلتفرم های رسانه و شبکه های اجتماعی می توانند با ارائه ابزاری برای ارتباطات و انتشار سریع اطلاعات، نقش مهمی در افزایش تاب آوری رسانه ایفا کنند.

 با این حال، تاثیر رسانه های اجتماعی بر تاب آوری می تواند بسته به زمینه و نوع پلت فرم مورد استفاده متفاوت باشد.

 در حالی که برخی از پلتفرم ها، می توانند تاثیرات مثبتی بر سلامت روان و رفاه داشته باشند، برخی دیگر ممکن است تاثیرات منفی بر تاب آوری داشته باشند

 

اهمیت تاب آوری رسانه ها چیست و چگونه تعریف میشود ؟

 

1. سازمان های رسانه ای که در طول بحران ها تاب آور هستند، می توانند اعتماد و اعتبار عمومی را حفظ کنند، که برای بقای طولانی مدت و اثربخشی آنها ضروری است.

 

2. سازمان های رسانه ای تاب آور می توانند اطمینان حاصل کنند که اخبار و اطلاعات دقیق و به موقع منتشر می شود، که برای امنیت عمومی و تصمیم گیری در طول بحران ها حیاتی است.

 

3. تاب آوری رسانه همچنین شامل حمایت از رفاه روحی و روانی کارکنان است که ممکن است تحت تاثیر بحران قرار گیرند.

 این شامل فراهم کردن منابع و حمایت برای کمک به آنها برای مقابله با استرس و آسیب های مرتبط با موقعیت های بحرانی است.

 

جمع بندی و نتیجه

 

تاب آوری رسانه ها برای اطمینان از اینکه سازمان های رسانه ای می توانند در مواقع بحران به عملکرد موثر خود ادامه دهند، حیاتی است.

تاب آوری رسانه شامل ارزیابی خطرات، آماده سازی برای بحران ها و سازگاری با شرایط متغیر است.

با درک مولفه های کلیدی و اهمیت تاب آوری رسانه ها، سازمان های رسانه ای بهتر می توانند خود را برای حفظ اعتماد عمومی، ارائه اطلاعات دقیق و حمایت از کارکنان خود در طول بحران ها و پس از آن آماده کنند.

 

 

 

منبع:   civilica.com     

علیرضا صارمی

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی