سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا تاثیر داروی کتامین را بر بهبود بیماران افسرده‌ای که دارای افکار خودکشی هستند، مورد مطالعه و بررسی قرار دادند.

به گزارش ایرنا از ساینس، کتامین یک داروی تضعیف‌کننده سلسله اعصاب مرکزی و هوشبری است که در سال 1963 تولید شده و در حال حاضر ساختار و خواص آن به دلیل خاصیت توهم‌زایی توسط محققان مورد بررسی و بازبینی مجدد قرار گرفته است. همچنین تاثیر سریع این دارو بر بهبود افسردگی از یک دهه قبل توجه محققان را به خود جلب کرده است.
محققان دانشگاه کلمبیا برای اولین بار افکار خودکشی را به عنوان یکی از عوارض افسردگی، به طور خاص مورد مطالعه و بررسی قرار داده و به تاثیر کتامین بر بهبود این عارضه تمرکز کرده‌اند.
در این تحقیقات که با کمک 80 بیمار مبتلا به افکار شدید خودکشی انجام گرفت، محققان داوطلبان را به دو دسته تقسیم کردند و به یک گروه میزان اندکی از داروی کتامین و به گروه دیگر داروی آرام‌بخشی موسوم به میدازولام تزریق کردند. داروی اخیر معمولابرای درمان افکار خودکشی حاد به بیماران در معرض خطر تجویز می‌شود.
24 ساعت پس از تزریق داروها به بیماران، گروهی که کتامین دریافت کرده بود در مقایسه با گروه دیگر بهبود چشمگیری یافته و افکار خودکشی آن‌ها به شدت کاهش یافته بود.
به منظور بررسی آثار بلندمدت این داروها، وضعیت داوطلبان شش هفته بعد مجددا ارزیابی و معلوم شد کتامین آثار پایدارتری داشته است. اعضای گروهی که کتامین مصرف کرده بودند به‌طور کلی بهبود یافته و آثار افسردگی و خستگی در آن‌ها کاهش یافته بود. این وضعیت نشان دهنده خاصیت ضد افسردگی کتامین و تاثیرگذاری سریع آن بر افکار خودکشی است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه American Journal of Psychiatry منتشر شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی