سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
مغز

بررسی‌های گذشته حاکی از آن بود که افراد خلاق و هنرمند راست‌مغز و افراد منطقی و تحلیلی چپ‌مغز هستند؟ اما آیا واقعا مغز دقیقا چنین عملکردی دارد؟

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس ورلد ریپورت، نتایج بررسی‌های جدید نشان داده است، یک فرد نمی‌تواند فقط راست‌مغز و یا چپ‌مغز باشد و نیمکره چپ مغز هم به افراد خلاق کمک می‌کند.

بررسی‌های گذشته حاکی از آن بود که افراد خلاق و هنرمند راست‌مغز و افراد منطقی و تحلیلی چپ‌مغز هستند، اما محققان دریافتند، نیمکره‌های راست و چپ در کنار هم فعالیت دارند.

پیش از این افراد بر این باور بودند که فعالیت نیمکره مغزی در هنرمندان و ریاضیدانان متفاوت است.

مغز دارای دو نوع بافت است: ماده خاکستری و ماده سفید.ماده خاکستری برای پردازش اطلاعات، کنترل عضلات و ادراک حسی است، در حالی که ماده سفید مسئول حمل سیگنال‌های الکتریکی به مناطق مختلف از طریق رشته‌هایی به نام آکسون است.

محققان در این بررسی، آکسون در 68 شرکت‌کننده را با روش MRI به نام تصویربرداری diffusion tensor مورد مطالعه قرار دادند و آزمون‌هایی برای میزان خلاقیت در آنها انجام شد.

نتایج بررسی‌ها نشان داد، اغلب گروه خلاق ماده سفید بیشتری در لوب فرونتال مغز نسبت به افراد با خلاقیت کمتر دارند.

این بررسی به دانش‌آموزان برای مشاوره شغلی مناسب به آنها بسیار کمک‌کننده است.

دیوید دانسون، نویسنده این بررسی در دانشگاه دوک، با همکاری پل تامپسون از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی این مطالعه را انجام دادند.

مشاهده این الگوهای مغزی برای تشخیص زودهنگام بیماری آلزایمر و همچنین شرایط عصبی مانند زوال عقل، صرع، اسکیزوفرنی، آسیب‌های مغزی و کما بسیار مفید است.

یافته‌های این بررسی در مجله Bayesian Analysis منتشر شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی