سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات

یه گزارش خبر آنلاین ، روزنامه خراسان در ستون مشاوره نوشت: 15 سال از ازدواجم می گذرد و کارمند رسمی هستم. قبل از عقدمان شوهرم خیلی روی حقوقم برنامه ریزی داشت و همین الان هم همین طوراست.

هر وقت معترض می شوم، می گوید که حقوق من و تو ندارد ولی من از این که حقوقم را می گیرد و برای خانه خرج می کند، ناراحتم چون احساس می کنم هیچ قربی ندارم. به عبارتی علاوه بر خرج خودم بیشتر هم پول می دهم. شوهرم هم کارمند رسمی است و برای جلو افتادن در زندگی خیلی زیاد وام می گیرد.

مشاور در پاسخ نوشت:
مخاطب گرامی، در بحث مادیات و مشکلاتی که درباره حقوق و درآمد بین زوجین پیش می آید، اولین نکته ای که باید به آن توجه کرد بحث قدرت آقایان است.

یکی از ویژگی های بارز آقایان در زندگی خانوادگی شان، موضوع قدرت و حامی بودن برای اعضای خانواده علی الخصوص همسر است که یکی از شرایط فراهم شدن این موقعیت برای آقایان، موضوع مالی است که با وجود آن و راضی بودن تمام اعضای خانواده باعث دلگرم شدن مرد در زندگی و قدرت گرفتن هرچه بیشتر وی می شود.

وقتی همسر شما می دانسته که شما کارمند رسمی هستید به این معنا بوده که هیچ گونه اخراج یا استعفایی در کار نیست پس روی این قضیه حساب باز کرده و مقداری از بار زندگی را که باید بر دوش خودش می بوده، بر دوش شما انداخته است. از طرف دیگر احتمالا در دفعات اول شما با این موضوع به صورت کاملا باز و صمیمانه پاسخ گو بودید که حقوق من و شما ندارد و این برای هر دوی ما خوب است و مهم تر از همه این که شما بیان می کنید من ناراحتم از این که حقوقم را می گیرد و برای خانه خرج می کند.

این به این معناست که شما از همسرتان به عنوان یک مرد هیچ گونه درخواستی نداشته اید و همیشه روی حقوق خودتان برنامه ریزی می کردید و ایشان را از مسئولیت مرد بودن و همسر بودن خود دور کرده اید. شوهرتان هم به مرور نیازهای شما را فراموش کرده و تمام هدفش تامین مخارج زندگی و به قول خودتان جلو افتادن در زندگی به هر قیمتی شده است.

مسئله بعدی این است که شما در زندگی چقدرقرار است به عنوان یک همسر در کنار شوهرتان باشید و معنای زندگی مشترک را در چه مسائلی می بینید؟ گاهی اوقات صحبت اطرافیان و نوع نگاه آن ها به زندگی مشترک باعث تغییر نگاه ما می شود؛ این در صورتی است که ما برای زندگی مشترک خود هیچ هدف و معنایی نداشته باشیم و به قولی بادی به هر جهت باشیم و با کوچک ترین بادی توفان هایی در زندگی خودمان به راه بیندازیم که ندانیم ریشه اصلی آن از کجا بوده است.

خوبی های شوهرتان را ببینید و هدفش که جلو افتادن زندگی تان است. در ضمن با این عبارت ها که قربی پیش شوهرم ندارم و ... خودتان و زحمات تان را در این زندگی نادیده نگیرید. در پایان هم با شوهرتان در یک فضا و زمان مناسب به گفت و گو بنشینید و همان طور که بارها در این صفحه درباره اصول یک گفت و گوی صحیح نکاتی مطرح شده است، حرف دل تان را به او بگویید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی