سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی

مدیر سایت: دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی

سایت تخصصی روانشناسی
دکتر سکینه سلطانی کوهبنانی
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس محل کار:

آدرس دانشگاه: مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، گروه علوم تربیتی ، تلفن تماس : 05138805000داخلی 5892
پلی کلینیک روانشناسی بالینی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد : شماره داخلی 3676

آدرس مرکز مشاوره : مشهد، پنج راه سناباد، تقاطع خیابان پاستور، ساختمان پزشکان مهر، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اندیشه و رفتار، شماره های تماس: 05138412279


آخرین نظرات
فقیر و غنی

روانشناسان دریافتند که بسیاری از افراد ثروتمند، خود را بالاتر از قانون احساس می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌‎میل، آیا پول می‌تواند ریشه انجام کارهای غیراخلاقی و  غیر قانونی باشد؟ ارتباط پول و بی‌قانونی چیست؟ نتایج مطالعات جدید روانشناسان دانشگاه برکلی نشان داده است که افراد ثروتمند بیشتر احتمال دارد رفتارهای غیراخلاقی مانندمشاجره و رانندگی ناایمن، انجام دهند، زیرا ثروت منجر به این می‌شود تا به خود حق بدهند.

کارشناسان در این بررسی ارتباط میان ثروت و انجام کارهای غیراخلاقی را مورد بررسی قرار دادند.

متاسفانه، نتایج نشان می‌دهد که ثروتمندان گاهی خود را برتر از قانون احساس می‌کنند و بیشتر در معرض انجام رفتارهای غیراخلاقی هستند.

حتی دیده شده است که این افراد گاهی افراد پایین‌تر را نادیده گرفته و حق آنها را از بین می‌برند.

دچر کلتنر، مدیر این تیم مطالعاتی و روانشناس دانشگاه برکلی که سالهاست بر روی تاثیرات ثروت و قدرت بررسی می‌کند، در این باره می گوید:  تاثیر منفی قدرت، قانون طبیعت انسان است.

او تفاوت در نحوه برخورد غنی و فقیر با شرایط مختلف اجتماعی را ارزیابی کرده و می افزاید: ثروت اساسا یک مکانیسم قدرت است و این قدرت می‌تواند محدودیت‌های جامعه را از بین ببرد و منجر به این شود که افراد آزادانه عمل کنند و حتی گاه باعث می‌شود تا کمتر نسبت به کاری که انجام می‌دهند، احساس شرم کنند و دیدگاه متفاوتی نسبت به دیگران داشته باشند.

نتایج این مطالعه نشان داد، افرادی که دارای اتومبیل‌های گرانقیمت هستند، چهار برابر بیشتر احتمال انجام بی‌قانونی را نسبت به افراد با اتومبیل‌های ارزان‌تر دارند.

شاید این مثال جالب باشد که اگر فردی از طبقه عادی دزدی کند، بر تعداد انگشت‌شماری از افراد جامعه تاثیر بگذارد، اما اگر فرد ثروتمندی دزدی یا تخلف کند، بر تعداد بیشتری از افراد جامعه تاثیر می‌گذارد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی